Powered By Blogger

9 Eylül 2022 Cuma

Bir Küçük Gün Işığı...

     Atv’de yeni başlayan, Bir Küçük Gün Işığı dizisini beğendi bizimkiler. Birkaç dakika ben de izledim. İzletiyor kendini. Ama hikaye nasıl devam edecek? Olay dönüp dolaşıp orada düğümleniyor işte.

İLK BAŞLARDA BEĞENMEDİĞİM AMA SONRADAN BEĞENDİĞİM KİTAP…

   Dün akşam çok uykum gelmesinden dolayı ancak bi 10 sayfa okuyabildiğim, Bu Oyunda Gitmek Vardı adlı kitaba bu akşam devam ettim. ilk başlarda sevmemiştim kitabı ama şimdilik iyi gidiyor.

GİZLİ SAYILAR FİLMİNİ İZLEYECEĞİM AMA NE ZAMAN?

     Bizimkiler, TRT 1’de, Gizli Sayılar adlı yabancı filmi izliyorlar. Kişisel gelişim açısından örnek gösterilen filmlerden biriydi bu. Sözde izleyecektim ama izleyememiştim. Bu akşam da izlemedim. Kendi başıma, rahat bir kafayla izlemem lazım.

DAĞDAKİ ÇOBANLA OYUMUZ BİR Mİ?

     Aysun Kayacı’nın yıllar önce söylediği, “Dağdaki çobanla benim oyum bir mi?” sözünün hikayesini anlatan bir video izledim. O zamanlar çok sert eleştiren bir sözlük yazarı şimdilerde, “Seni çok iyi anladım abla” demiş.

EYLÜL GELDİ AMA YANINDA SOĞUĞU DA GETİRDİ…

     Eylül ayının girmesiyle beraber soğuk da geldi. Yorganları çıkardık. Baya serin oluyor. Bu kışın çok sert geçeceğinin habercisi midir nedir bu durum?

YAPTIĞI KÖTÜLÜKTEN BİLE PARA KAZANAN AMERİKA…

     Amerika, her türlü kötülüğü yapıyor ve sonra yaptığı o kötülüklerden doğan mağduriyetin de filmini yapıyor. Adamlar kötülüğün bile kendilerine para olarak dönmelerini sağlayan bir sistem kurmuşlar.    

 

 

10 yorum:

  1. Gizli Sayılar'a dün baktım biraz, güzeldi. Eşim gidip Masterchef'i açınca gerisini izleyemedim. İnsanları ten rengine göre sınıflandırıp ırkçılık yapıyorlar, dönüp bir kendi bozuk zihniyetlerine baksalar.
    Son dediğinde haklısın. Aslında filmlerini, dizilerini bu kadar izleyen ve onlara para kazandıran suç. İnsan hakları dedikleri şeyin içi boş, sadece kendilerine gördükleri bir hak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tekrar yayınlarlar filmi. Bu sefer eşine başka kanal açtırma :) İnsan hakkı dedikleri şeyin içi boş gerçekten.

      Sil
  2. Soğuk havaları severim ben ama sıcak havalar hiç bana göre değil :)

    YanıtlaSil
  3. Dizinin ilk bölümünü bende izledim. Güzel açılış yaptı ama sonrası sürekli aynı döngüde kısılacak gibi.

    YanıtlaSil
  4. amerika bize ambargo yapcakmış yandık :)

    YanıtlaSil