Powered By Blogger

29 Kasım 2018 Perşembe

Geceye bırakılan bir blog yazısı...


     Bu gece 12’den önce yatakta olmam lazım. Dün gece 1’e yakın yattım. Uyku dengemi bozmamam lazım. Şu an saat 23:13 geçiyor. Bu yazımı yazarken yeni demlediğim çayımdan yudumluyorum. Televizyon kapalı. Sadece sobanın üzerindeki çaydanlıktan gelen ses işgal ediyor odayı. Huzurlu bir ortamdayım yani. 

huzur

     Bu gece televizyonda bir şey yoktu. Bende internete geçtim. Ata Demirer’in 40 programına konuk olduğu bölümün yarısını izleyebildim. Neredeyse 2 saatlik bir program. O kadar zamanım yok. Neden? Çünkü 12’den önce yatakta olmam lazım. Ata Demirer’in konuşmasına, hayata bakışına hayran kaldım. Hayatının olgunluk döneminde olsa gerek. Adamı al karşına, hayat üzerine sabaha kadar konuş. Bu arada yaşı 46’ymış. Arada birkaç anlamsız esprisini görmezden geldim tabi. 

     Başka? Başka bir şey yapmadım bu akşam. Belki bu yazıyı tamamladıktan sonra biraz Youtube’a takılırım. Ama fazla takılamam. Neden? 12’den önce yatakta olmam lazım çünkü. Ama önce bir bardak daha çay içeyim. Çayım güzel olmuş.


Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/tea-poured-in-white-ceramic-cup-82860/

18 yorum:

  1. Güzel bir yazı. Youtube'dan söz ettinde, bende takip ettiğim youtube kanallarını tanıttığım bir yazı hazırlamayı düşünüyorum. Yıllardır severek takip ettiğim güzel youtube kanalları var...

    YanıtlaSil
  2. acaba 12den önce yattın mı :)

    YanıtlaSil
  3. Yazının sakinliği beni benden aldı :) düşüncenin yazıya anlık yansımış halı gibi olmuş, başarılı tebrikler

    YanıtlaSil
  4. iyi geceleeer :) çaydanlık ve soba ah ne şanlısın yiaaa :)

    YanıtlaSil
  5. Ben 1'den önce yatak yüzü görmüyorum. Sabah 6 da yeniden kalk. :)

    YanıtlaSil
  6. Bazen beni de uyku tutmuyor o zaman ertesi gün çok zor oluyor:)

    YanıtlaSil
  7. soba ve çaydan öteye gidemedim hala aklımda bu ikilinin dayanılmaz keyif halleri dolanmakta :D

    YanıtlaSil
  8. Nedense yazının bu kısmını okurken oldukça keyif aldım: "Bu yazımı yazarken yeni demlediğim çayımdan yudumluyorum. Televizyon kapalı. Sadece sobanın üzerindeki çaydanlıktan gelen ses işgal ediyor odayı. Huzurlu bir ortamdayım yani." Filmlerdeki dış sesle anlatılan betimlemeler gibi...

    YanıtlaSil