Powered By Blogger

17 Temmuz 2021 Cumartesi

Bayramda el falan öpmem ben...

     Sanki bayramda rahat rahat bayramlaşacağız gibi bir hava var. Daha hiçbir şey bitmedi. O yüzden ben bayramlaşmam. Kimsenin elini de öpmem, kimseyle de kucaklaşmam, kimseyle de kafa tokuşturmam. Umarım bu söylediklerimi bana yedirecek durumlarla karşılaşmam bayramda.

BAYRAMDA SEVDİĞİM HABERLER…    

     Bayram yaklaşırken en sevdiğim haberlerdir. Bayram alışverişi haberleri. Otogarların yoğunluğu haberleri. Ek seferlerin düzenlenmesi haberleri. Her bayram, hele bir kahvecinin önünde kuyruk olmuyorlar mı. Sırada bekleyenlerden biri de, “İçimi çok güzel, herkes almalı” demez mi. Sırf o kuyruğa girip kahve almak için İstanbul’a gidesim geldi.

PEPSİ, OKEY Mİ?

     Pepsi’nin okey mi reklamları güzel olmuş. Özellikle, hafta üç gün olsa ve üç günde cuma, cumartesi ve pazar olsa okey mi sorusu çok iyi. Hala şu tadım testi muhabbetinden vazgeçmemelerini de anlayamıyorum. Hala bu yanlış politikada ısrar ediyorlar.

9 yorum:

  1. Şimdiden iyi bayramlar dilerim. :) Ben bayramda evde olacağım, kimse de gelmez zaten. Akraba dolaşmamak için memlekete gitmiyorum. Annemlere bayramdan sonra siz gelin dedim. :)

    YanıtlaSil
  2. Bu bayramda da kapanacağız gibi geliyor bana,ekrandaki şöhretli hekimler bu yönde mesajlar vermeye başladılar bile, zaten bayramların tadı kalmamıştı işte vürüz bahane oldu..🙂

    YanıtlaSil
  3. Nerede o eski bayramlar diyerek bir klişeyi yazayım o zaman ben de :)

    YanıtlaSil
  4. pepsi severim tabii, bayramda insanların heyecanını, telaşını görmek güzel tabii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim tercihim diğer kola Deep :) Heyecan. Sen benden daha güzel tarif ettin.

      Sil
  5. Hocam harçlık vereceklerini bilsem herkesi öper, sarılırım:-)) Nasılsa aşılardan birini oldum:-))) Bu arada dün Eminönü'ne gittim. Mısır Çarşısı falan nasıl dolu... Ama kötü olanı insanların yarısı maske işini tamamen bırakmış...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çocukluk günlerimde olup harçlık peşinde koşmayı isterdim hocam :) Maske olayı çoktan bitmiş hocam dediğin gibi.

      Sil