Powered By Blogger

1 Temmuz 2021 Perşembe

Barbaros dizisinin bana sordurduğu soru...

     TRT 1’de başlayacak olan Barbaros dizisinin tanıtımını gördüm. Engin Altan Düzyatan oynuyor. Diriliş Ertuğrul’dan sonra ikinci bir tarihi dizide oynuyor. Bu gidişle oyunculuk hayatı TRT 1 ve tarihi dizilerde geçecek gibi. Fragmanı izlerken şunu düşündüm: “O zaman ki gibi acaba şimdi de denizlerde güçlü müyüz acaba?”

MARAŞLI: ZİYA OLAN BİR DİZİ DAHA…

     26’ıncı bölümle beraber final yapacak Maraşlı. Beklenmedik bir durum değil. Hikayede o kadar abuk sabuk yerlere gittiler ki. Olacağı buydu. En başından söylemiştim bunu: “Dizi çok iyi başladı ama senaryonun devamı nasıl olacak?” diye.

GÜREŞ BAYA POPÜLERMİŞ ORALARDA…

     Bu akşam TRT 1’de yine bir Hint filmi vardı ve yine konusu güreşti. Meğer Hindistan’da ne kadar da güreşe ilgi duyuluyormuş.

9 yorum:

  1. TRT' deki dizi ilgimi çekti de farklı oyuncu oynatsalar artık. Sanki diğer dizinin devamı gibi hissettiriyor.
    Maraşlı ya ilk zamanlar biraz baktım, sonra sevemedim bıraktım. Son zamanlar yine bitaz baktım maraşlı maraşlı değilmiş. 🤔
    Dün Sultan' ı ben de izledim. Ama Dangal çok daha iyiydi bence. Müzikli sahneleri uzatmasalar iyi olacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, dizi devamı hissi oluyor. Maraşlı, Maraşlı değilmiş :) Sıkıyor müzikli sahneler beni.

      Sil
  2. Hocam bazı oyuncuların üzerine yapışan roller oluyor :-)) Aslında o döngüden çıkması lazım ama bazı şeyler tamamen duygusal :-))

    YanıtlaSil
  3. maraşlı benim için efsane diziler arasına girdi, her bölümde çatladım heycandan, son bölümde de :) diriliş kuruluş barbaros ertuğrul filan hiç izlemem böyle dizileri :) sen çal kapımı. baş belası, üç dizim var şimdi :)

    YanıtlaSil
  4. Baya sevdi :) Barbaros’u bekliyoruz bakalım :)

    YanıtlaSil
  5. Kesinlikle Maraşlı dizisine yazık oldu. Çok iyi başladı ama bir yerde tıkandı ve sonra da saçmaladılar. Trt dizileri bu sene güzel bence. Masumlar Apartmanı ve Teşkilat favori dizilerim arasında. Özellikle Teşkilat dizisini tavsiye ederim:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maraşlı çok iyi başlamıştı gerçekten. Nohutları çamaşır suyuyla yıkıyordu herhalde :)

      Sil