Powered By Blogger

4 Mart 2020 Çarşamba

Sıkıldım artık insanlık ölmüş muhabbetinden....

insanlık öldü
foto kaynak: unsplash.com

     Siz de sıkılmadınız mı millet bu muhabbetten? İnsanlık çoktan öldü ve gömüldü. Her yaşanan kötü olayda boşuna insanlık ölmüş demeyin bence. İnsanlığın çoktan öldüğünü kabul edin ve yaşananlara o gözle bakın. Ben uzun süredir o gözle baktığım için yaşanan kepazeliklere hiç şaşırmıyorum. Çünkü biliyorum insanlık çoktan öldü ve gömüldü.

16 yorum:

  1. Eww. Karamsarlık, kolaya kaçmak arkadaşım... Ağızlara sakız oldu ama çiğnendikçe de güçleniyor. Artık yeter, deyip ya kabullenip ya da tamamen reddederek, yokmuş gibi davranarak yola devam etmenin zamanı. haklısın..

    YanıtlaSil
  2. Yurdum insanı iste, herkesin ağzına sakız olmuş. Neyse insanlık öldü zaten :)??

    YanıtlaSil
  3. Çok haklısın aslında ben de çok sıkıldım ama hiç şaşırmıyorum artık diyorsun ya, işte ben toplumun geneli için bu noktaya gelmiş olmamızdan dolayı endişeliyim daha çok biliyor musun🤔Alışmamalıyız, alışmak bir yerde kabullenmek kötüyü, acıyı, olumsuzu normalleştirme çabalarına teslim olmak gibi geliyor bana😔

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki eski zamanlarda, herkes her şeyi anında öğrenmediği zamanlarda, böyle karamsar olmuyordu insanlık. Ama artık her gün göre göre kayıtsızlık başlıyor ister istemez.

      Sil
  4. O diyor insanlık öldü,bu diyor insanlık öldü. Gerçekten sıkıcı. Herkesin ağzında ama bir de şu yöne bakalım insanlık öldüyse sende bir insansın,sen de çoktan öldün. Ölmesini istemiyorsan yanlış gördüğün şeye tepki gösterip, düşünceni düzgünce ifade ederek(karşı çıkılan olsan da), yere düşene tekme atıp insanlık öldü demek yerine elini uzatıp neden diğer insanlara ders vermiyorsun? Diyorum. Bu muhabbette olanlar da karşı çıkıyor tabi. Fakat sen bozulursan dünya bozulur çünkü dünyayı eliyle değiştirebilen tek varlık insandır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsanlık öldü bunu bilelim. Biz yine insanca davranalım o ayrı.

      Sil
  5. İnsanlık öldü de, bazıları hortlatıyor insanlığı, aşırı iyi insanlar var, sınırları zorluyor:)

    YanıtlaSil
  6. Yaşayınca anlıyorsun yaşadıkların acıttıkça uzaklaşıyorsun bir ara acaba hatamı yapıyorum diye düşünüp geri dönüyorsun ince ince düşündükçe kalın kalın kopuyorsun
    cidden insanlık ölmüşmü

    YanıtlaSil
  7. ben artık hiçbir şeye şaşmıyorum

    YanıtlaSil
  8. bazı şeyleri değiştirme gücüne sahip olmamak çok kötü bence

    YanıtlaSil