Powered By Blogger

20 Şubat 2020 Perşembe

Slov müzikler dinleyerek uyumak istiyorum sadece...

müzik dinlemek
foto kaynak: unsplash.com

     Müzik dinleyerek uykuya geçmek istiyorum. Ama öyle hareketli müzikler olmayacak. Slov, sakin ve duygusal. Şu an bu yazıyı yazarken dinlediğim Sezen Aksu şarkısı gibi mesela. Tüm dünyadan kopmak istiyorum. Sadece dinlediğim şarkının duygusallığında kaybolmak. 

     Lisede iki kankimden biri olan Suat’ın evinde kalmıştım bir gece. Bilgisayarından müzik açmıştı. O zamanlar winamp diye bir program vardı. Bilenler bilir. Bilgisayarda çalan müziği dinleyerek uykuya geçmiştik. O güzel günlere selam olsun.

Bu yazımı da okumak istersin belki. Aşk anısına hüzünlü veda...

12 yorum:

  1. Hemen kalk ve silkin Cem. Son yazıların bıkkın, sakın ha :)

    YanıtlaSil
  2. Sen öyle söyleyince üniversite'de yurtta kaldığım günler geldi aklıma. Yurtta kalırken oda arkadaşımda bilgisayardan şarkı açardı. Biz şarkıyı dinleyerek uyurduk. Çok güzel günlerdi. Slow müzikleri bende çok severim. Üstelik bu tür müzikler dinlerken çok daha iyi yazarım. Bana ilham verir instrumental müzikler...

    YanıtlaSil
  3. Lisede ve üniversitede de ben öyle uyuyordum.
    Çok severdim :)

    YanıtlaSil
  4. bende hala winamp var :) klasik yeşili kullanıyorum

    YanıtlaSil
  5. En sevdiğim şeydir, derinden gelen slow müzik eşliğinde uyumak :)

    YanıtlaSil
  6. Benimde en sevdiğim;radyoyu açarım üçlemelerdeki duygusal şarkılar güzeldir onlara eşlik ederim sonra orada anlatılanlardan sonraki duygusal şarkılar kalp ben saat 3 veya 4 olunca da uyurum o şarkılarla. Diğer gün ise radyonun playlist'ini açarım bütün bir hafta onları dinlerim. Ailem ne kadar kızsada müthiştir tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsan müziğe kendini kaptırınca öyle oluyor.

      Sil