Powered By Blogger

16 Ağustos 2022 Salı

Özledim, özledim, roman okumayı özledim...

     Evde geçen bir pazardan merhabalar. Dün kardeşimle dışarı çıktığım için bugünü evde geçirmeyi tercih ettim. Film izlemeyi planlıyordum. Yine sadece planladığımla kaldım. Türk Edebiyatından Öyküler kitabından birkaç öykü okudum.

ROMAN OKUMAYI ÖZLEDİM…

     Yavaş yavaş öykü okumaktan sıkılmaya başlıyorum galiba. Roman okumayı özledim. Kütüphaneden bir daha ki kitap değişiminde roman almam lazım. Öğleden sonra Show Tv’de, “Emine” adında Türk filmi vardı. Biraz onu izledim. Ekrem Bora, Filiz Akın ve Tarık Akan’ın oynadığı. İki kardeş aynı kadına aşık olurlar. Kardeşler birbirine girer falan. Ondan sonra kanal D’de, Çok Güzel Hareketler’i izledim birkaç skeç.

OKTAY AKBAL’IN KÖŞE YAZILARINI OKUMAK…

     Oktay Akbal’ın yaşarken yazdığı köşe yazılarından okudum. En az 10 tane okumuşumdur. Siyasi yazıları da vardı ama genelde benim blog ismim gibi yaşamdan yazıları ağırlıktaydı. Bir an onun gibi yazmak hevesine kapıldım.

BLOG DÜNYASINDA YENİ BİR ŞEYLER Mİ YAPSAK?

     Bu hafta gece vardiyasındayım. İyi yanları da var, kötü yanları da. Kafamda blog dünyasıyla ilgili bir şeyler yapma düşüncesi geldi bugün nedense. Blog dünyasını hareketlendirmek lazım. Ama sonra da bu tür girişimlerin hep yarıda kalması umutsuzluğa sevk etti beni.

NASIL GÜNLÜK TUTTUĞUNU ÖĞRENEMEDİM…

     Adalet Ağaoğlu’nun günlüklerinden okumak istedim. Hiç mi hiç, birkaç sayfa da olsa o kitaptan örnekler bulamadım. Eğer o günlükleri beğenirsem belki de sipariş verecektim.

9 yorum:

  1. Blog dünyasını bence de hareketlendirelim ama genel olarak yaz rehaveti var şu an blogların üstünde, eylülü bekle. :)
    Bizim kulüp hareketimize gel, roman okuma isteğini orada değerlendirelim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, haklısın yaz bitsin :) Kitap kulübü işini çok iyi yapacaksın sen eminim :)

      Sil
  2. ekrem filiz tarık, üçünü de çok severim :) ekrem bora nın çok çok iyi iki filmi var, suçlular aramızda, acı hayat :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dram kaldıramıyorum Deep artık :) Ama hepsi de büyük oyuncular.

      Sil
  3. Tüm blogların olduğu bir blog. Herkes yönetici olacak. Ayda bir veya canı istediğinde yazı girecek. Devamlı aktif olacağı için blog aratanları karşısına ilk bu blog çıkacak. Eğer yazarın yazısını beğendiyse yazarın bloğuna gidecek :)

    YanıtlaSil
  4. Hocam bende bu hareket işini yarım bıraktıranlardanım galiba:( En azından sosyal medya tarafında:) Birde şu yaz ayları insanları biraz uzaklaştırmış olabilir insanları blog dünyasından..

    YanıtlaSil
  5. Bütün blogların olduğu bir blog fikrini beğendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zamanında böyle bir kaç girişim oldu ama yarım kaldı diye hatırlıyorum. Beğenmene sevindim :)

      Sil