Powered By Blogger

7 Ağustos 2021 Cumartesi

Yaşadığımız çağda inzivaya çekilmenin yolu...

     Yaşadığımız çağda inzivaya çekilmek için illaki dağa çıkmaya gerek yok bence. Normal işe git gel yine. Ama farklı olarak sosyal medyayı en aza indir, hatta bırak. Televizyonlarda da haberleri izleme. Al sana inzivaya çekilme. İşte iç huzuru yakalamanın reçetesi.

POLİSİYE DİZİ BAŞ BELASI, FİNAL Mİ YAPACAK YOKSA?

     Baş Belası dizisini pazar gününden cuma gününe almışlar. Eğer bir dizinin yeri değiştiyse bu, dizinin reytinglerde kötü gittiğinin ve yakında final yapacağının göstergesidir. Bilmeyenler için Baş Belası, Atv’de yayınlanan polisiye bir dizimiz. Ben de izliyorum. İlk başlarda biraz soğuktum diziye ama bölümler ilerledikçe ısındım gibi. İşin içinde cinayet ve katili yakalama olunca ister istemez çekiyor beni dizi.

 

6 yorum:

  1. Ben de sosyal medyayı bıraktım, televizyonu da az izliyorum gün içerisinde.
    Baş Belasının son bölümlerine doğru düzgün bakmadım. Sanırım kadın başrolden sıkıldım biraz. Kaç yıllık polislerden daha fazla polisliği biliyor gibi gösterdikleri için yapmacık gelmeye başladı. Diğer polisler kadının çok gerisinde kalıyor. Aşk dizisine çevirmeseler iyi olur.

    YanıtlaSil
  2. Az sosyal medya, daha huzurlu insan :)

    YanıtlaSil
  3. Yangın döneminde herkesin birbirini suçlaması falan psikolojimi bozdu. Çekişmelerden bıktım artık. Diziyi uzatmak için gereksiz konular var. Ama yine de müsait olursan bir göz atabilirsin :)

    YanıtlaSil
  4. baş belası ve sen çal kapımı, ikisini de çok keyifle izliyorum :)

    YanıtlaSil