Powered By Blogger

8 Temmuz 2021 Perşembe

Twitter işte bu yüzden Twitter...

     Akbank’ın yaşadığı sorun nedeniyle ne atm’lerden para çekilebildi ne de çağrı merkezine ulaşılabildi. Meşgule düşüyordu çağrı merkezini aradığınızda. Merak edip ben şahsen aradım. İşte Akbank’ın bu durumu ile ilgili arkadaşım Onur ile mesajlaştık. Komik paylaşımları attık birbirimize. “Millet ne biçim espriler yapıyor. Gülmekten öldüm” yazdı.

KEYİFLİ VAKİT GEÇİRTEN TWEETLER…

     Twitter hep böyle. Bu tip olaylarda özellikle bu tür paylaşımlar için girerim Twitter’a ve çok güler, eğlenirim. İşte Twitter bu yüzden Twitter ya. Yaşanan olumsuz olaylara rağmen, mizahın dibine vurabilmek. Olaya farklı açılardan bakabilmek. Çok hoşuma giden tweetleri de anında retweet ederim ki görmeyen görsün ve gülümsesin. Tarkan’ın, kar topu atarken ki fotoğrafına, “Akbank, siber saldırıya böyle karşı koyuyor” diye yazmışlar. Çok iyi paylaşımlardan biriydi bu.

8 yorum:

  1. twitter ya hem eğlence hem en hızlı haber :)

    YanıtlaSil
  2. Allah tan kredi kartları çalışıyordu hocam, tek bir kartım var o da axess :-)) Twitter çılgın zekaya sahip insanlarla dolu :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şanslıymışsın hocam :) Gerçekten kıvrak zekaları var hocam.

      Sil
  3. Twitter eğlenceli ama bir o kadarda yargısız lincin bir numaralı sorumlusu olduğu için de şeytanların toplandığı bir yer olarak da görebiliriz..🙂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsanın olduğu her yerdeki gibi burada da şeytanlık var haklısın.

      Sil
  4. Twitter eğlenceli bir yer gerçekten. Düzgün yorum yapanlara lafım yok ama yargısız infaz yapan insanlara çok kızıyorum:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yargısız insaf çok sıkıcı, huzur kaçırıcı bi durum.

      Sil