Powered By Blogger

12 Haziran 2021 Cumartesi

İlk defa kitaplarını okuyacağım 2 yazar...

     Uzun bir aradan sonra yolum yine kütüphaneye düştü. Her zaman ki gibi yine kendime 3 kitap aldım. Aldığım üç kitaptan ikisi, ilk defa okuyacağım yazarlara ait kitaplar. Tarık Tufan’dan Düşerken kitabı. Galiba bu son romanıydı kendisinin. Uzun zamandır kendisini çok okumak istiyordum. Hemen aldım onu. Bir diğeri, Ece Temelkuran’dan Muz Sesleri kitabı. Bu kitap ilk çıktığı dönemde çok ses getirmişti.

ilk defa okuyacağım yazarlar
foto kaynak: unsplash.com

İLK KİTABINI BEĞENDİĞİM İÇİN TEREDDÜT ETMEDEN ALDIM…

     Görünce onu da hemen aldım. Bakalım Temelkuran’ın yazı dünyası nasılmış. Ve son kitap: Mustafa Kutlu’nun, Tahir Sami Bey’in Özel Hayatı kitabı. Daha önce Huzursuz Bacak kitabını okumuş ve çok beğenmiştim. O nedenle bu kitabını da heyecanla aldım. Bakalım bu üç kitaptan en çok hangilerini beğeneceğim?

11 yorum:

  1. Ooo edebiyat aşığı olmuşsun,bu güzel..🙂 Bu arada dikkat ettim de görüntülenme sayın 1 milyonu geçmiş,tebrik ederim. Bu siteyi ziyaret eden 1 milyonuncu şanslı kim acaba,ödül vermek lazım..😊

    YanıtlaSil
  2. keyifli saatler olsun en güzel hobi kitap okumak

    YanıtlaSil
  3. Üçünü de okumadım yorumlarınızı merakla bekliyorum.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mustafa Kutlu okudum daha önce. Kesin öneririm :)

      Sil
  4. Erkek yazarları okumayı bırak, ilk defa duydum hocam 🙈😅🙏

    YanıtlaSil
  5. tufan da aa ben de dün aldım, sokak kitapçısında gördüm alışverişe giderken, ilk kez okuycam, ece şekerlik yaa :) kutlu da okumadım okuycam işallah :)

    YanıtlaSil