Powered By Blogger

15 Haziran 2021 Salı

Hedefim: En azından her ay, bir kitap okumuş olmak...

     Bazen her gün kitap okumuşumdur. Bazen ise aylarca elim gitmemiştir hiçbir kitaba. Ama bu durumdan hoşlanmamışımdır hiç. Bu nedenle yeni bir karar aldım. Hiç olmazsa ayda bir kitap bitirmek istiyorum bundan sonra. Aslında her gün düzenli okumak isterim. Ama zamanla sıkılıyorum nedense. Ondan sonra bir bırakıyorum okumayı. Bir daha canım ne zaman isterse. Hiç olmazsa ayda, bir kitap bitirerek okumaya uzun ara vermelerimin önüne geçmeyi planlıyorum.

ayda bir kitap okumak
foto kaynak: unsplash.com

AHMET ÜMİT’İN YENİ KİTABI: KAYIP TANRILAR ÜLKESİ…

     Ahmet Ümit’in yeni kitabı, Kayıp Tanrılar Ülkesi dün itibariyle çıkmış. Kendisi sevdiğim bir yazar olduğu için her yeni kitap haberi beni de sevindiriyor doğal olarak. 504 sayfaymış. Güzel. Çok sayfalı kitapları severim. Bakalım okuyucuda nasıl bir etki bırakacak bu kitap?

8 yorum:

  1. Keyif almayınca sarmıyor, haklısın. Yorumun için ben teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  2. günde 50 sayfa okusan gayet iyi okursun bol kitap olur :)

    YanıtlaSil
  3. Hocam benim hedefte ayda 4 yer gezmek, her hafta 1 yer :-))) Şaka blr yana, alışkanlık kazanana kadar bir hedef koymak önemli. Eminim işe yarayacaktır 🙏☺️

    YanıtlaSil
  4. Kendimizle ilgili bir şeyler bulduğumuz veya bulmasak bile gerçekten keyif alarak okuduğumuz kitaplar bizde izler bırakır :)
    Okumak gibisi var mı ya :)

    (bu arada, blog'umda kitapla ilgili bir sürpriz gelişme var :) kitabı okursanız yorumlarınızı mutlaka bekliyorum)

    YanıtlaSil