Powered By Blogger

13 Nisan 2021 Salı

Karikatür defterim vardı bir zamanlar...

     Bir arkadaşım bana karikatür atmış Whatsapp’tan. Çok komikti. “Sen karikatür seviyorsun herhalde?” dedim. Çok severmiş. Tıpkı ben gibi. Zamanında bir tane karikatür defterim vardı. Gazetelerden karikatürleri kesip yapıştırdığım. Ama sonradan bıraktım. Şimdi o deftercik nerelerde bilmiyorum. Arkadaşımın da böyle bir defteri varmış. Oda sonradan atmış. Şimdi çok pişmanmış.

KARİKATÜRLERDE BENİM SEVDİĞİM YAN…

     Belki çok klasik olacak ama. Bizi bize anlatan karikatürleri çok seviyorum. Türk mantığını/aklını görmem lazım bir karikatürde. Yeniden bir karikatür defteri tutmaya başlasam mı diye düşünmedim değil. Ama şimdi korona var. Gazetede de korona olma ihtimali dolayısıyla vazgeçtim. Gazeteyi alıp havalandırabilirdim tabi ki. Ama ben pimpirikli adamım. “Ya tam havalandıramadıysam” falan filan çok takarım kafama. O yüzden şimdilik bu projemi rafa kaldırdım.

6 yorum:

  1. Hocam tam havalandırma şart, yoksa bireysel tam kapanma kaçınılmaz:-) Bakalım bu akşamı heyecanla bekliyoruz, yeni kararlar var mı yok mu? Bekliyoruz bununla ilgili değerlendirme yazını da:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bireysel tam kapanma çok iyi yorum olmuş hocam :)

      Sil
  2. Temelde bir şeyleri biriktirmek güzel olan galiba. Gazete şimdilik kalıyor :)

    YanıtlaSil
  3. en sevdiğin karikatürleri koy bir dosyaya işte :)

    YanıtlaSil
  4. Sen hala topluyorsun o zaman :) Ne güzel. Bulursam paylaşırım :)

    YanıtlaSil