Powered By Blogger

18 Nisan 2021 Pazar

Bana ayar veren site...

     Ara ara bloğumun seo açısından değerlendirilmesi için teste sokarım. Google’a yazınca bir dünya site çıkıyor zaten. Bir tanesini seçerek siz de bloğunuzu seo açısından ne durumda olduğunu test ettirebilirsiniz. Bu testlerden birinde testi yaptığım site, com alan adımın bir yıllık olduğunu suratıma çarparcasına söyledi. “Bunu biz görebiliyorsak Google’da görür” dedi. Resmen site bana ayar verdi. Beni fırçaladı.

BÖYLE BİR ŞEYLE İLK DEFA KARŞILAŞTIM…

     Hayatımda böyle bir durumla karşılaşmadım. Herhangi bir yabancı sitede böyle olmaz herhalde. Bize özel bir durumdur diye düşünüyorum. Kendimiz gibi yaptığımız yazılımlarda atarlı, asabi, ayarcı. Aslında bu olay birkaç ay önce olmuştu. Ama bunu o zamanlar yazmaya değer bulmamıştım. Ama bu akşam yazmak istedim. Tabi bunda yazacak konu bulamamamın da etkisi olabilir.

8 yorum:

  1. :-)) Hocam bende arada o testlere sokuyorum blogu:-)) Ama bizimkilere değil yabancı sitelere, onlar daha kibar:-)) Bu konular ile ilgili bir yazı yazmaya başladım ama bitirebilir miyim emin değilim, "Söz kısa yazacağım" diye başladım ama durduramıyorum kendimi ve iyice içinde kaybolmaya başladım:-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzun olmasına takılma hocam. Bence harika olur :) Bekliyorum yazını.

      Sil
  2. O testi hiç denemedim ama ilginç bir anı olmuş. Kimin aklına gelir? :)

    YanıtlaSil
  3. Değişik bir karşılaşma. Sanırım benim blog seo da sıfır puan alır :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç öyle deme kardeşim. Bir dene müsait olduğunda. İyi sonuçlar aldığını göreceksin :)

      Sil
  4. Ben bir blogumu cok yıllık diğer bloglarımı yıllık alıyorum. İnan seo açısından bir fark olmuyor. Blogu güncel ve ozgün tutmak en işe yarar yöntem.

    YanıtlaSil