Powered By Blogger

2 Ağustos 2022 Salı

Karar verme enerjimi çer çöp şeyler için harcıyormuşum...

     Karar vermek bile insanın enerjisinden çalıyor. O yüzden enerjisini ne giyeceği üzerine harcamazmış Mark Zuckerberg. O yüzden her zaman gri tişört giyermiş. “Bu bilinmeyen bir şey değil ki” diyebilirsiniz. Evet, doğru. Ben de daha önce bunu duymuştum. Ama uygulamıyordum. Bugünden itibaren uygulamaya karar verdim. Küçük şeyler için, karar verme enerjimi harcamayacağım boş yere. Bakalım bu kararımın arkasında durabilecek miyim? Adamlar neleri hesaplıyorlar ya.

GÜLDÜR GÜLDÜR’DEKİ ŞEVKET’TEN BİR FİLM YAPILABİLİR…

     Güldür Güldür’ün gerçekten efsane skeçleri var. Onları izlemek o kadar keyifli ki. Şevket de gerçekten efsane bir karakter. O karakterlerinden birinden çok rahat bir film çıkar. Tıpkı Recep İvedik gibi. Şahan Gökbakar’ın karakterlerinden biriydi Recep İvedik. Ama en göze çarpanı. Filmi yapıldı ve aldı yürüdü. Şevket için de film yapılınca gişe rekorları kıracağının garantisi yok tabi. Ama her şeye rağmen ortada bir potansiyel var ve bu denenmeli.

OYUNCULUK DELİLİK Mİ?

     Yedi Numara’nın efsane karakterlerinden Armağan olarak bildiğimiz Tuba Erdem, setlerde yaşanan zorlukları anlattı. “Gerçekten oyuncu olmak deli işi” sözünün ne kadar doğru olduğunu anladım bir kez daha. Ama her şeye rağmen bir mesleğe delice bağlı olmanın, hayranıyım.

GÜZEL SÖZLERİ NOT ALMA ALIŞKANLIĞI KAZANAMADIM…

     Güzel sözleri veya güzel cümleleri not alma gibi bir alışkanlığım yok maalesef. Bir ara not almaya başlamıştım ama devamını getirememiştim. Haşmet Babaoğlu yazılarında bahseder mesela. Hangi sözü, ne zaman not aldığını. Böyle okuyunca da imrenirim her zaman. Sadece imreniyorum işte. Not almak zor geliyor bana.

SAATLER SONRA SOSYAL MEDYAYA BAKMAK…

     Bugün bir ara iş çok yoğundu. Başımı kaşıyacak vaktim yoktu. Hiç sosyal medyaya bakamamıştım o ara. Akşam iş bitti. Attım kendimi sosyal medyanın hırçın sularına. Sık sık bakmaktansa birkaç saat sonra bakmak daha bir zevkli geldi bana.

BU ŞEKİLDE ABONE OLUN ÇAĞRILARI İTİCİ BENİM İÇİN…

     Bir tane YouTube kanalında video izliyorum. Videoya geçmeden önce o kanalda çalışanlar, kanala üye olunmasını istediler. 1 milyon aboneye ulaşmak istiyorlarmış. İşte bu tarz şeyler itiyor beni. Tamam, abone olunmasını iste. Ama bu kadar da değil. Sen güzel bir şey ortaya koyduysan ben abone olurum zaten.

19 yorum:

  1. Tuba Erdem videosunu izledim bende, ve evet o baştaki abone olun temalı kısım insanı yoruyor. Konuyu merak etmesem başka videoya geçerdim direkt.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de. Video nasıldı ama. Tuba Erdem'e çok üzüldüm. Neler yaşamış öyle.

      Sil
  2. Giyim kuşam işi gerçekten çok vakit kaybettiren bir şey.

    YanıtlaSil
  3. iyimiş aynı tişort kot filan :) çenet lut baktım gezen biri herhalde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani en güzeli kot tişört, mis :) Son dönemde geziyor :) Beğendin mi videoyu.

      Sil
    2. deniz tekne olsa severdim :)

      Sil
    3. Bu sıcakta harika olurdu :)

      Sil
  4. Bence de videoyu izlemeden abonelik/beğeni istemek saçma. İçeriği bilmeden, kanalı tanımadan neden hemen destek vermemiz gereksin ki? :)

    YanıtlaSil
  5. Gri tişört olayı çok mantıklı geldi, gri olmaz tabi siyah olur benimki ama,bu seferde hangisini giysemde takılırım ben kesin :) Şevket tiplemesi sevimli gibi evet.Güldür güldürdeki tiplemelerin çoğu abartılı yapmacık gelsede. 7 numara çok güzel diziydi.Sosyal medyaya hangi aralıkla baktığımı bilmiyor muşum ben, ama çok kısa kısa bakıp çıkıyorum sanırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siyah da güzel olur aslında :) Şevket gibi daha çok karakter var haklısın. 7 Numara benim için efsanedir. Kısa kısa bakıp çıkıyorsan ne mutlu sana :)

      Sil
  6. Kararsızlık kötü, yoruyor insanı. Abone ve beğeni isteğini çok kişi yapıyor, videoyu beğenirsek takip ederiz zaten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kararsızlık beni bitiriyor zaten :( Yani değil mi? İçeriklerini seviyorsam zaten takip ederim.

      Sil
  7. Çok doğru bir karar umarım işine yarar:)
    Ben de telefonumun not bölümüne yazıyorum aklıma gelen şeyleri ya da beğendiğim sözleri:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım :) Evet, o notlardan da hikayeler yazıyorsun :)

      Sil
  8. Evet haklısın paşa gönlümüz devreye girmeli :)

    YanıtlaSil
  9. Hocam, Şevket benim için de efsaneler için de yerini almış bir karakter ve harika bir komedi çıkacağına eminim.. En azından ben kesin giderim filmine:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim gibi düşünenlerin sayısı çoktur hocam :)

      Sil