Powered By Blogger

26 Nisan 2021 Pazartesi

O zamanlar korona var mıydı?

     Bu akşam Show Tv’de, Yol Arkadaşım filmini izliyorduk. Orada Muzaffer Usta karakterini oynayan Dilber Ay’ı gördük. “Hey gidi Dilber Ay” dedik. Öldüğü belki bir, belki de iki yıl oldu. Onun dışında bu filmin çekildiği zamanda, korona var mıydı, yok muydu diye konuştuk. Korona kafalarımızı allak bullak yaptı. Ne koronadan önceydi, ne koronadan sonraydı karıştırır olduk. Milattan önce ve milattan sonra gibi oldu böyle yazınca da. KÖ ve KS diye ayırıyoruz artık hayatlarımızı.

korona
foto kaynak: unsplash.com

KİTAP HAKKINDAKİ İLK YORUMUM…  

     Kahire Modern kitabını sonunda bitirdim. Açlıkla, ahlak arasında kalan insanların hikayesi diyebilirim. Nedense ben kitap yorumlama işini layıkıyla yapamadığımı düşünüyorum. O yüzden daha detaya girmek istemiyorum. Daha kitabı bugün bitirdim. Kitap üzerine birkaç gün daha düşünmem lazım. Eğer kitap hakkında bir yorum yazısı yazabileceğime kanaat getirirsem işte o zaman yazarım yorum yazımı.

POLİSİYE İZLEMEK ÇEKTİ CANIM…

     Canım, polisiye bir şeyler izlemek istedi. YouTube’a polisiye filmler diye yazdım. Bir sürü film çıktı. İçlerinden Beyaz Saray’da Cinayet filmi, ismini daha önce duyduğum bir filmdi. Ama bir türlü izleyememiştim. “Bari onu izleyeyim” dedim. İMDB puanı 6.1’miş. Düşük bir puan ama olsun deyip izledim. Eski bir film. 1997 yılı yapımıydı galiba. Bazı zamanlar tempo yükselse de aradığımı buldum diyemem. İzledim mi izledim işte.

SAYI ALDIRMIYOR BANA…

     Bu aralar telefondan oyun oynamak istiyor canım. Daha önce indirdiğim ve sonra kaldırdığım masa tenisini indirdim yine. Bu sefer profesyonel modda oynuyorum. Bir iki sayı ancak alabiliyorum. Bana ne nefes aldırıyor ne de sayı. Ben de hırslandıkça hırslanıyorum. Bir ara sekiz sayı kadar aldım. Ama sonu gelmedi. Kazanmak için elimden geleni yapıyorum. Bakalım bundan ne zaman sıkılacağım. Ben her şeyden çok çabuk sıkılırım da.

ÖNÜNE GELENE ZİL…

     Maşallah Eser, Yılmaz Erdoğan’ı geçti. Önüne gelen her skeçe zil çaldırıyor. Bu arada skeç yazanlar Eser üzerinden çok şaka yapmaya başladılar. İşin tadı kaçmaya başladı. Ayrıca Eser’in göbek alıp yürümüş. Kardeşim sen diyete falan girmiştin. Dikkat et kendine.

3 yorum:

  1. Bence de izle. Bakalım beğenecek misin :)

    YanıtlaSil
  2. KÖ ve KS çok iyiymiş hocam:-) Literatüre yeni bir kısaltma eklemiş olabilirsin:-)) Daha 1 yılı yeni geçmiş olmasına rağmen sanki yıllardır böyle yaşıyormuşuz hissindeyim bende:-)

    YanıtlaSil