Powered By Blogger

7 Mart 2020 Cumartesi

Korona virüsü nedeniyle İphone fiyatları neden artıyor?


     Dün gece Youtube’da Hakkı Alkan’ın kanalında Rahşan Gülşan ile yaptıkları teknoloji muhabbeti başlıklı videosunu izledim. Aslında yarısını izledim dersem daha doğru olur. Vakit baya geç olmuştu ve uykum gelmişti. O yüzden videoyu yarıda bıraktım. Korona virüs hakkında konuştular gündemi değerlendirirken. Teknoloji muhabbetinde korona virüs ne alaka diyebilirsiniz. 

Korona virüsü ve İphone fiyatları
foto kaynak: unsplash.com
     Çünkü bende öyle demiştim. Öyle dememek lazımmış. Çünkü baya ilgisi varmış. Apple, Çin’deki üretimini virüs nedeniyle  Tayvan’a kaydıracakmış. Bu da maliyetlerin artması ve İphone’lara sahip olmak için daha fazla para ödememiz demek anlamına geliyormuş. Bahsettiğim videonun linki: https://www.youtube.com/watch?v=pLx_hkrFVVw


Okumak istersen diye diğer yazılarım...

*Yatırım aracı olarak İphone...

*15 bin liraya İphone alır mısın?

*Portre modu ne ola ki?

8 yorum:

  1. En iyisi köyümüze geri dönmek pehhh

    YanıtlaSil
  2. Neyse ki android kullanicisiyim :)))

    YanıtlaSil
  3. her yönden kötü haber yaniii :)

    YanıtlaSil
  4. Aslında bu durum sadece iphone'ı değil birçok şeyi etkiledi. Etkilerini henüz hissetmedik ama yakında hissedeceğiz. Virüs sebebi ile çin'de birçok fabrika üretim yapamaz hale geldi. Fabrikalar çalışmıyor, halk evinden çıkmıyor. Birçok şehir karantina altında. Diğer ülkelerde de üretim durursa, şehirler karantina altına alınıp halk evinde oturursa o zaman bir çok sektör sıkıntı yaşayacak.

    YanıtlaSil