Powered By Blogger

6 Ağustos 2022 Cumartesi

Joker 2'den ilk tanıtım...

     Joker 2’den ilk tanıtım gelmiş. Tanıtım dediysek ahım şahım bir şey değil. 20 saniyelik, animasyon gibi bir şey. 10 Nisan 2024’de vizyona girecekmiş. Ben ilkini izlemiştim ve beğenmemiştim. İkincisini izlemem.

SAYFAYI KIVIRMAM, AYRAÇ KULLANIRIM…

     Okuduğum kitapta nerede kaldığımı anlamak için sayfayı asla bükmem. Kitaba zarar vermek gibi geliyor bu bana. Paşalar gibi ayraç kullanırım olur biter. Okuldayken defterlerimin sayfalarının kıvrılmasına bile dayanamazdım ben. Böyle bir adam nasıl kitap sayfasını büksün şimdi.

ÖLÜMLÜ DÜNYA FİLMİNİN İKİNCİSİ GELECEK Mİ?

     Ölümlü Dünya filminin ikincisi geliyormuş. İlk filmi Ali Atay yazıp yönetmiş. Bunu bilmiyordum bak. Bizim bir arkadaşımız vardı. Bu filmin hastasıydı. Çok sevdiği replikleri devamlı söylerdi. Onun sayesinde öğrendim filmin popüler olan repliklerini.

10 yorum:

  1. Ben de ayraç kullanırım. :)

    YanıtlaSil
  2. Film için pek heyecanlı değildim ama ne yalan söyleyeyim, Lady Gaga ve Joaquin Phoenix ikilisinin nasıl bir iş çıkaracağını çok merak ediyorum.

    Peçeteyi ayraç yaparım ama o kağıdı kıvırmam ben de :) Sırf bu yüzden başka insanlara kitap ödünç vermek istemiyorum bazen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin gibi böyle sinema severler hoşuma gidiyor. Heyecanınız çok güzel :) Okulda defterlerimi bile vermek istemezdim :)

      Sil
  3. Ali Atay severim, aşırı zeki farklı bir bakış açısı var. Ayraçları da severim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ali Atay'ın yönetmenliğini ve yazarlığını duyunca kendisine olan sempatim daha da arttı. Ayraçsız olmaz :)

      Sil
  4. Ayraç, fiş, post it ne varsa elimin altında kullanıyorum. 🤭

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayraç bulamadığım zamanlar gazete parçası bile kullanmışımdır :)

      Sil