Powered By Blogger

6 Ağustos 2022 Cumartesi

Aşırı kahve tüketmen, ter kokmana neden olabilir...

     Bir YouTube kanalında denk geldim. Kadın YouTuber arkadaşımız bir ara çok terlediğini ve terinin çok kokmaya başladığını söyledi. Araştırma yaptığında bunun nedeninin çok kahve içmek olduğunu tespit etmiş. Kahveyi azaltınca ter sorunu düzelmiş. Eğer sizin de böyle bir sorununuz varsa bunun nedeni çok kahve tüketmeniz olabilir.

KRAL GERİ DÖNDÜ: WİNAMP YENİ SÜRÜMÜ İLE ARAMIZDA…

     Bir zamanlar fakir ama gururlu bir müzik programı vardı. Adı: Winamp. İşte efsane müzik programı Winamp, yeni sürümü ile tekrar ortamı sallamaya gelmiş. Vaziyet alın, müzik dünyası karışacak.

CAM PARÇALARINI DİREK ÇÖPE ATMAYIN…

     Kırılan camları, kırılan bardakları ve kesici aletleri çöpe atarken öylesine atmayın. Çöpçülerin elleri kesiliyormuş. Ya 3-4 kat gazeteye sarmak veya kartona sarmak gerekiyormuş.

 

 

12 yorum:

  1. Keskin çöpleri pet şişelerin içine atmaya özen gosteriyorum veya plastik kavanozlara takılar kesilebilir Allah korusun,ben o ter kokusuna pek inanmadım ama kişiye göre değişebilir fast food yiyenlerin teri pek koku yapar ama ondan eminim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cam parçaları falan atarken böyle dikkat etmek ne güzel. Fast Food ile ter arasında bir bağlantı olduğunu bilmiyordum bak :)

      Sil
    2. Evet kesinlikle dışarıdaki yiyecekler daha necis olduğu için o necaset ter kokusuna da yansıyor.

      Sil
    3. Teşekkürler sayende öğrenmiş oldum.

      Sil
  2. aşırı kahve yani günde 10 kupa filandir o :)

    YanıtlaSil
  3. Ter kokusuyla kahve ilişkisini hiç duymamıştım. Kesici şeyleri atarken başka canlara zarar vermeyecek şekilde atmak en güzeli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ilk defa duydum. Aslında sadece çöpçüler için değil, kediler ve köpekler için de dikkat etmek lazım.

      Sil
  4. Winamp kullanıyordum bi zamanlar evet, cam kırıklarını peçeteye sarıyorum, sokak hayvanları zarar görmesin diye

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Winamp neydi bir zamanlar. İnternet kafede şarkı seçer dinlerdim :) En güzelini yapıyorsun. Kediler çok karıştırıyor çöpleri :)

      Sil
  5. Winamp neymiş ya hiç duymamışım. Kesin aletleri. Kesinlikle o şekilde atmamak lazım. Ayrıca süt kutusu gibi şeyler atarken içinin boş olduğuna da dikkat etmek lazım. Çöp arabasına konulurken patlıyor içi doluysa da orada olanlara o sırada yazık oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Winamp'ı bilmemene şaşırdım bak :) Şarkı listesi olur da seçerdik ya :) O zamanlar akıllı telefonlar yoktu böyle. İnternetten arattır. Görünce hatırlayacaksın bence.

      Sil