Powered By Blogger

6 Şubat 2022 Pazar

Organize İşler dizisi...

     Organize İşler dizisi haberini dün akşam gördüm. Farkında mısınız? Bir zamanlar diziler çok kötülenirdi. “Suya yazı yazmak gibidir dizi. Asıl önemli olan film yapmaktır. Çünkü film, kalıcıdır” denirdi. Şimdilerde ise filmler, dizilere çevriliyor. Mesela, Yüzüklerin Efendisi gibi. Organize İşler’e dönersek.

SEKİZ BÖLÜMLÜK ORGANİZE İŞLER…

     Yılmaz Erdoğan, Dilber Ay filminin galasında bahsetmiş diziden. 8 bölüm olacakmış. Yazmaya başlamış senaryoyu. Daha oyuncu kadrosu belli değilmiş. Senaryo bittikten sonra oyuncular belirlenecekmiş. Ve filmdeki oyunculardan da bazıları dizide de yer alacakmış. Yılmaz Erdoğan’ı yakalamışken insan, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin final yapmasını da sorardı. “Neden bitti ve yeniden başlayacak mı?” diye. Organize İşler, dizisi ile de başarıyı yakalayabilecek mi bakalım?

12 yorum:

  1. yeni şeyler yaratılsa daha iyi aslında, ama bu dizi tutar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hazır tutmuşu varken riske gerek yok demişler :)

      Sil
  2. İyi ki seni takip ediyorum da sosyal medyadan haberim oluyor 😁😊 Hakkaten niye kimse sormamış ki ÇGHB2 yi hayret. İnstagram hesabından sorarlar belki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Momentos :) Bunu duymak güzel

      Sil
  3. çgh dışında yılmaz erdoğan izlemem :)

    YanıtlaSil
  4. Vallahi filmden diziye çevirme işini ilk defa duydum:) Diziden yada kitaptan filme örnek çok ama bu benim için ilk oldu:)

    YanıtlaSil
  5. Iııı şey ben bunu merak etmedim desem, taşlanmam dimi?

    YanıtlaSil
  6. 1. yi sevmiştim, Özgü Namal ve Tolga Çevik vardı. 2.'de idare ederdi de... Yine tv'de yüzlerini görmekten bıktığımız(-ki izlediğim de söylenemez doğru düzgün. O halde sıkılıyorum, iyice aptal kutusu yaptılar zira...) oyuncularını mı oynatacak?... Tabi batan geminin fareleri sıkılmaz, oynatırsa o da haklı. Tutar çünkü bu ülkede, ne saçma şeyler tutuyor, o mu tutmayacak...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Organize İşler beni de sarmamıştır. Ne birincisi ne de ikincisi

      Sil