Powered By Blogger

13 Temmuz 2019 Cumartesi

İzlerken nefesimi tuttuğum Youtube videosu...


     Yerin 12ooo metre altında nasıl sesler kaydedilmiş olabilir ki? İnsan sesleri olabilir mi? Hemen aklıma bu geldi. Çünkü bir söylentiye göre cehennem dünyamızın altında. Bu tip söylentiler çok prim yapıyor. Mesela aya aslında hiç gidilmedi. Bir stüdyoda çekim yapıldı gibi. Video 11 dakikalık ama nasıl bittiğini anlamadım. Kendimi kaptırdım gittim. Videoda kaydedilen sesleri dinleme anı geldiğinde nefesimi tuttum. 


     Dinlediklerimle şok olmuştum. Dinlediğim seslerde gerçekten azap çeken insanların bağırmaları, çığlıkları vardı. Donup kaldım. Asıl sürpriz ise videonun sonundaydı. Bu seslerin gizemi de videonun sonunda çözülüyordu. Son zamanlarda izlediğim en iyi Youtube videosuydu. Nygma gerçekten bu tarz videoları çok iyi yapıyor. Böyle gizemli şeyleri seviyorsanız tam da takip etmeniz gereken bir kanal.

Video kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=xCzLPeTBOJc


12 yorum:

  1. Cem beni de takip et Youtube'da. :)

    Toprağın altına gömülen cesetlerdir; ruhlar âlem-i ervâha çekilir ölüm gerçekleştikten sonra. İzleyeceğim videoyu da.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ederim abi 😀 Adamlar öyle sanıyormuş. Yoksa biz biliyoruz böyle olmadığını.

      Sil
  2. izledim videonuu. komik geldi bana iyi eğlenceli bişiii :)

    YanıtlaSil
  3. Tabi ki gizli tutulan araştırmalar üzerine farklı fikirler ortaya atılıyor. Bu araştırmaların dünya için faydalı olmasını temenni etmekten başka bir şey düşünemiyorum, yoksa boşuna kazılmış bir çukur da olabilir.

    YanıtlaSil
  4. Bu kurgudan iyi bir uzun metraj film çıkar aslında :) Videonun sonundaki mesaj iyiydi; "sorgulayın!"

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nygma bu işi biliyor. İyi bir film de olabilir :) Sorgulamak lazım aslında ama yapmıyoruz işte.

      Sil
  5. Biraz ürperdim açıkçası ama bilgi ve belgelerin yok edilmesi falan biraz hikaye gibi. Sonuçta en dip dediğimiz mağma ve uzayın derinlikleri, artı ve eksinin son noktası. Yani ulaşılması zor ama sonsuz değil...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hikaye ama nedense bu hikayeleri seviyoruz hep Duo 😀

      Sil
  6. Biraz ürpermedim desem yalan olur :) neyse sonu tatlıya bağlandı buna sevindim. Yapılan araştırmaları duydukça biz hala nelerle uğraşıyoruz demekten kendimi alamıyorum

    YanıtlaSil