Powered By Blogger

2 Temmuz 2019 Salı

Ahmet Hakan'ı çıldırttılar...


     Ahmet Hakan’ın programını seyrediyorum dün akşam. Konuklara bir şey soruyor. -Hem AKP’li hem de CHP’li olan konuklar için söylüyorum bunu ayrım yapmadan- o soruya cevap vereceklerine başka bir şeyin cevabını veriyorlar. Sonunda Ahmet Hakan çıldırdı. Nasıl çıldırmasın. Ekran başında ben bile çıldırdım. “Arkadaşlar. Sizden sadece bir cevap istiyorum. Evet ya da hayır”.

Ahmet Hakan

      Konuklardan birinden bu kadar zahmetten sonra evet cevabını aldı. Gerçekten niye bu kadar uzatıyoruz? Sadece evet veya hayır diyeceksin. Bitti, o kadar. Bu arada programdan eskisi gibi tat almıyorum. Saçma sapan şeylere takılıp programı bayıyor kendisi de. Dün akşam dediğim bu olay yaşandıktan sonra bende başka kanala geçtim.

Foto kaynak: https://unsplash.com/photos/ASKeuOZqhYU


14 yorum:

  1. En son takip ettiğim dizi Aşkı Memnu idi, oda 9 sene önce bitti. O zamandan beri takip ettiğim dizi veya TV programı yok. Birbirinin aynı, katma değer yaratmayan, tek tip insan yaratmaya çalışan özelliksiz programlar ve yapımlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tartışma programları içinde iyi bir yeri vardı. Ama oda baymaya başladı.

      Sil
  2. Ahmet Hakan zaten programının adını değiştirsin artık.Nerede ilk zamanlardaki merakla takip ettiğim programları nerede şimdiki hali.İzlemediklerim arasına çoktan girdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle giderse benim izlediklerim arasından da çıkacak.

      Sil
  3. İzlemiyorum 🙄 en güzeli

    YanıtlaSil
  4. Siyasiler dolambaçlı cevapları seviyorlar.

    YanıtlaSil
  5. Sorulara cevap vermek için çıkmıyor ki, kendi düşüncesini ne kadar çok kişiye duyurabilirse mantığı ile çıkıyor. Öyle olunca da sadece kendi söylemek istediklerini söylemeye zemin hazırlıyorlar.

    YanıtlaSil
  6. Cevaptan kaçmak için kaçamak yapıyorlar.

    YanıtlaSil
  7. o akşam ben de çok güldüm programı izlerken, ve bende takvim gazetesi yazarı olan beyfendi konuşurken gerçekten çıldırdım saçımı başımı yoldum

    YanıtlaSil