Powered By Blogger

8 Temmuz 2019 Pazartesi

Hatıra fotoğrafı...

     Tarık ve Faruk’la bir araya gelmişken bu anı ölümsüzleştirelim istedim. Bunun dışında sülalece bir araya geldik. Onda da fotoğraf çekilmesini istedim. Bu anlar değerli ve kıymetli anlar. Eskisi gibi bir araya gelmek de kolay olmuyor. Artık bu tip buluşmalarda hep fotoğraf çektirmek istiyorum. Pınar’a, “Hep beraberken bir fotoğrafımızı çek” dedim. Amcaoğlu Selçuk ve bende salonun ortasına çömeldik. Millet, “Ne yapıyor bunlar?” diye soruyor. 

hatıra fotoğrafı

     “Hatıra fotoğrafı” dedim. Amca kızı Selda Abla, “Video da çekin” dedi. Oda böyle hatıra işlerinde video işine önem verir. Güzel bir akşamdı. Kardeşim Pınar’ın yaptığı çayın ılık olması geceye damgasını vuran olaylardandı. Çay makinasında yapmış çayları. Biz çaydanlıkta yapıyoruz. Makinayla ilgilimiz yok. Oda kaynadı diye çayları koymuş. Sonradan tekrar çay yapıldı. Ama bu sefer sıcaktı :)

Foto kaynak: https://unsplash.com/photos/mgaS4FlsYxQ

8 yorum:

  1. Hatıra fotoğrafı mı hatıra videosu mu dersen, hatıra fotoğrafı derim. Fotoğraflar daha kalıcı oluyor ve albümlere konabiliyor. Video bazen yer kaplayınca siliveriyoruz:)

    YanıtlaSil
  2. Ben de bu tarz fotoğrafların doğal olmasından yanayım. Habersiz biri çeksin gitsin işte. Al sana harika bir hatıra!

    YanıtlaSil
  3. ben en çok çayın sıcak olarak yeniden yapılmasına sevindim ılık çay içilmez ya :)

    YanıtlaSil
  4. Albümler güzel oluyordu be Müfred.

    YanıtlaSil