Powered By Blogger

12 Şubat 2022 Cumartesi

Hep 8-4 çalışsak...

     Hep 8-4 çalışsak nasıl olur? Saat 4’ten sonrası bize kalsa. Bir siyasi parti olsam bunun üzerine çalışırdım. Topluma bunu vaat ederdim. Eğer mantıklı bir şekilde, bu işi nasıl yapacağımı açıklarsam da, iktidar olurdum.

SIRADAN BİRİ BİLE ELEŞTİRİ İSTEMEZ…     

     Bizim ülkemizde sıradan biri bile eleştiriye gelemez. Biz de böyle bir kültür yok. Sıradan biri bile böyle iken, bir de yüksek makamlardaki insanları düşünün.

ERKEN YATINCA UYKUMUZU ALMAK GARANTİ DEĞİL…

     Dün akşam erken yatmış olmama rağmen yine de esniyorum. Erken yatmış olmamız uykumuzu alacağımız anlamına gelmiyor yani.

EVRAK İNDİRMEK BASİTMİŞ.

     E-Devlet üzerinden hayatımda ilk defa evrak indirdim. İkametgah ve öğrenim durumumu gösterir belge. Zor olacağını sanıyordum. Basitmiş.

    

15 yorum:

  1. Yunanistanda insanlar 08:00 ile 14:00 saatleri arasında çalışıyor,gelebilirsiniz🥳

    YanıtlaSil
  2. O saatler ne iyi olur aslında.. öğle tatilinden feragat isterler ama, ya da yemeğini masanda işini yaparken ye derler :)
    E devletten bir çok şey çok kolay oldu doğru.
    Kaliteli uyku başka bir şey, kafayı bir şeye taktın mı uyu uyuyabilirsen.. di mi ama?

    YanıtlaSil
  3. uyuyunca uykum geliyor ben de çözemedim yeni yıldan sanırım, uyumayınca da uykum yok -geceleri yani

    YanıtlaSil
  4. Çocukken yatağa yattığım anda uyurdum mesela,askere gidene kadar böyleydi,askerden sonra stres iyice arttı ve uykusuzluk çekmeye başladım.. Ve uykusuzluk çoğu insanın sorunu giib görülüyor,çevremizdeki tv,bilgisayar,modemler,cep telefonları gibi elektronik cihazların da bunda etkisi olduğu söyleniyor,elektromanyetik saldırılardan bahsediliyor mesela sosyal medyada.. Uyku için tavsiyeler vara ama onlarda belli bir süreye kadar etkili olabiliyor,örneğin muz,ılık süt,vişne/kiraz suyu,papatya+ıhlamur,rezene+ıhlamur vb gibi yiyecek ve içecekleri tavsiye ediyorlar,hepsini neredeyse denedim sayılır,ilk başlarda iyiydi ama sonraları etkisi olmamaya başladı..Ne diyelim Allah(cc) yardımcımız olsun..

    YanıtlaSil
  5. uyumak en güzel şey, bir de yemek yemek :)

    YanıtlaSil
  6. Hocam bizdeki yüksek makamlar çok yüksek :) Eskiden TV ler dahil heryerde yapılırdı, seviyeli ve dozunda tabi. Ama şimdi mümkün değil. Tabi burada eleştiri yapanların seviyesi de önemli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eleştiren de eleştirilen de sınırları bilmiyor artık hocam

      Sil
  7. Parti kur oy verelim. 8-4 ile beni kazandın. :)

    YanıtlaSil