Powered By Blogger

6 Temmuz 2019 Cumartesi

Okan Bayülgen Uykusuzlar Kulübü'ne Doğu Demirkol konuk oldu...


     Okan Bayülgen Uykusuzlar Kulübü’nde konuk Doğu Demirkol’du. Kendisi ilk defa 12 temmuz 2019’da Harbiye Açık havada gösteri yapacakmış. 4300 kişilikmiş orası. Daha biletlerin hepsi satılmamış. Yetenek Sizsiniz Türkiye’de yuhalanmasının nedenini de açıkladı. Kendisi nasılsa sahnede de öyle olması gerektiğini ve fakat o programda başka bir şey denediğini ve bu yüzden başarısız olduğunu söyledi. O programdan sonra normal hayatında nasılsa sahnede de aynısı olduğunu ve hiç başarısız olmadığını söyledi. 


video kaynak:https://www.youtube.com/watch?v=25sK1ILM2tY&list=WL&index=90

     Komedyenlik serüveninin ilk yıllarından da bahsetti. Bir mekanda 8 komedyen çıkmışlar. Hepsi bir anda değil tabi. Sırasıyla hepsi çıkıp anlatıp iniyorlar sahneden. Bir mekanda sadece 5 seyirci gelmiş. 8 komedyen onlardan fazlaymış. Bekleyin daha da kötüsü var. Başka bir mekanda bu sefer hiç seyirci gelmemiş. 0 seyirci. Yazıyla da sıfır seyirci. O zaman demiş ki: “Diğer yedimiz seyirci olsun. Hepimiz teker teker çıkıp anlatalım” diye espri yapmış. Kolay kolay buralara gelmiyorlar yani.


video kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=z03ovPtXOiQ



12 yorum:

  1. Bu aralar adını sık duyuyorum, instagramdan takibe aldım.Başarılı olsun yeni komedyenlere ihtiyaç var,hep eskilerle olmaz.

    YanıtlaSil
  2. İnsan hataları göre göre en iyisini buluyor, bir konuda uzmanlaşmanın en güzel yolu da deneyim sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kardeşim. Deneyim çok şeyler katıyor insana.

      Sil
  3. sen iyisin tv deee :) ben hep nette dizi izlemekten tv ye sıra gelmiyoooo :) erkenci kuş sadecenee :)

    YanıtlaSil
  4. Ben seviyorum ya Doğu Demirkol'u. Ahlat Ağacı filminde de başarılı buldum şahsen. Yeni filmini izlemedim, izlersen paylaşırsın buradan.

    YanıtlaSil
  5. Tam da yeni komedyen ararken.. Hemen bakıyorum (yurttan uzak olunca gündemden uzak kalıyor insan, hiç duymamıştım adını), teşekkürler!

    YanıtlaSil
  6. Doğu Demirkol hakkında bilgim yoktu. Teşekkürler.

    YanıtlaSil