Powered By Blogger

4 Temmuz 2019 Perşembe

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2- Altar'ın oğlu Tarkan skeçi...


     Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin güzel skeçlerinden biri de Tarkan skeçi. Bildiğimiz Tarkan değil bu. Hani şu Altar’ın oğlu Tarkan olan. Kartal Tibet’in harika oynadığı film serisi. Çocukken ne izlerdik. Hala denk gelirsem bakarım. Hele birde müziği vardır ki sormayın. Şimdi izleyeceğiniz bu skeçten zevk alabilmeniz için Tarkan filmlerini daha öncesinden izlemiş olmalısınız. 


     Eğer izlediyseniz bu skeçten çok büyük bir zevk alacaksınız. Bu akşam kanal D’de eksi bölümlerini yayınlıyorlardı. Tam bu skeçe denk geldim. Ben keyifle izledim. Eğer havanızdaysanız yani çağımızın deyimiyle modunuzdaysanız izleyin derim. Özellikle şu atıl kurt muhabbeti çok güzel işlenmiş. Kısa boyuyla Hamza, harika bir oyunculuk çıkarmış kurt rolünde. Hadi izleyin.

Video kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=jFDkp1SHniY


4 yorum:

  1. Bunu beğenerek izlemiştim Cem :))

    YanıtlaSil
  2. Yorum yazmaya geçmeden önce skeci tekrar izledim ve yine çok güldüm :) Muhteşem gözlem, büyük emek ve yetenek birleşince gerçekten çok keyif verici bir iş çıkarmışlar ortaya. Özellikle çocukluğunda Tarkan'ı hayranlıkla izlemiş olanlar için, gülüp eğlenmek kaçınılmaz :)

    YanıtlaSil