Powered By Blogger

4 Mayıs 2019 Cumartesi

The İt Crowd dizisini izlemeyi bıraktım...


    200’üncü sayfaya geldim. Daha ancak Matmazel Noraliya’nın Koltuğu ifadesi yeni geçti kitapta. Hala kitabın ismi niye bu hala anlatmadı kitap. 25 sayfa okuma hedefim devam ediyor. Sadece dün akşam okuyamadım. The İt Crowd dizisini 1.sezon 4’üncü bölümünü izledikten sonra bıraktım. Yabancı dizilerle bir türlü yıldızım barışmıyor. Çok saçma yerleri var. Daha fazla dayanamadım. 

The İt Crowd

     Değerli vaktimi bu diziye harcamak istemedim. Ramazanın ilk haftası gece vardiyasındayım. Yani ilk iftarı iş yerinde açacağım. Hafta sonu tatilim. Yarın arkadaşım Yaşar’la buluşma planım var. Ramazandan önce son son bir buluşalım. Ramazanda dolaşmak insanı daha da susatıyor çünkü. Bitirebilsem kitabı bitiririm. Hafta sonu 25 sayfadan fazla okuyabilirim belki.

Foto kaynak: https://unsplash.com/photos/ff96HE413W0

18 yorum:

  1. The İt Crowd zaten pek sevilmeyen bir diziydi, daha çok gündemde olan herkes tarafından izlenen diziler izleseniz sonunu getirebileceğinize inanıyorum :) Hatta "ne zaman çıkacak bunun yeni bölümü ya" diye buralarda gezindiğiniz günlerde olabilir :)

    YanıtlaSil
  2. Ramazan'da da günde 20 sayfa Kur'ân-ı Kerîm okursan, Ramazan sonunda Kur'ân-ı Kerîm'i hatmetmiş olursun kardeşim. Matmazel Noraliya'nın Koltuğu'ndan sonra iyi gelecektir. Tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  3. Diziyi izlemedim bilmiyorum. Bazı kitapların okumak için zamanları vardır diye inanıyorum. O zaman gelmediyse kitap çok yavaş ilerliyor .

    YanıtlaSil
  4. Haftasonunun tadını çıkar, ramazan başlayınca farklı bir hava olur. Havanın durumuna göre şekil alırsın.

    YanıtlaSil
  5. Sen yine 4 bölüm izlemişsin. Ben 1 bölüm izleyip bıraktım. Yabancı diziler güzel. Önemli olan doğru diziyi bulmak. The 100 ve The Walking Dead'i öneririm. keyfisanat.com da yazdım detayları.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sefer de onlara bakayım Mustafa. Sayende Şahsiyet’i izlemiştim.

      Sil
  6. it crowd izlemedim izlemem tımams :)

    YanıtlaSil
  7. Benim çok sevdiğim bir dizi biliyorsun. Belki 80'ler esintisi taşıdığından daha çok hitap etmiş olabilir tabii :) Mustafa Alnıak'a katılıyorum. O kadar çok dizi var ki mutlaka seveceğin tarzı bulursun. Ben yetişemiyorum çoğuna.

    Ramazan'da oruç tutacak herkese şimdiden sabırlar ve kolaylıklar dilerim. Dediğin gibi açlık tamam ama susuzluk çok zor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben senin zevkine güveniyorum Sibel :) Yeni dizi izlemek istediğim zaman bir senin bloğuna birde Mustafa'nın bloğuna bakıyorum zaten :) Oruç tutmak zor. Çok teşekkür ederim.

      Sil
  8. Şu 25 sayfa olayına bende başlıcam gibi duruyor iyice saldım okumayı.. yabancı dizi olarakta narcos dizisini sevmiştim ama herkese hitap etmeyebilir Pavlo Escobar’ın hayatını konu alan bir dizi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlla 25 olacak diye bir şey yok be kardeşim. 10 sayfa olsa da olur. Önemli olan okumak. Narcos dizisini de çok duydum. Önerin için teşekkür ederim.

      Sil