Powered By Blogger

5 Ekim 2017 Perşembe

Kişisel blog yazmak tercihim. Çünkü...

     Kişisel blog  yazıyorum. Yani aklıma ne gelirse, istediğimi. Blog dünyasında başarılı olmak isteyenler için bu önerilmiyor aslında. Hep blog okuyucusunun işine yarayacak bilgiler yazmak öneriliyor. Ama bende öyle bir konu yok. Ne bileyim teknoloji üzerine ya da sadece kitap üzerine olabilir. Yazmaya başladıktan sonra anladım ki, ben hiçbir zaman tek bir konu üzerine odaklanmamışım. Her şeyden azar azar okumuş, izlemiş ve yazmışım. Blogda yazdıklarımı aynısını blogdan haberim yokken de kendi defterime yazıyordum. Herhalde belli bir şeye ilgim olsaydı hep onun üzerine yazardım. Ama ben böyleyim. Her konuda yazıyorum. Böyle daha çok mutluyum. Belki popüler bir blog olmayacağım ama yazma tutkumu gidereceğim.

10 yorum:

  1. Kişisel bloglar da aslında kişisel tecrübelerimizi aktardığımızdan sonuç olarak okuyucunun işine yarıyor diye düşünüyorum. Kişisel blogların tek eksik tarafı odaklı yazılar yazmamak. Bu bir sorun mu bilmiyorum, popüler olmak adına olabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de odaklı yazı yazamıyorum. O yüzden her şeyden bir parça var :) Yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil
  2. Bence harika düşünüyorsunuz . İnsan içinden geldiği gibi yazmalı ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Popüler olacağım diye yazayım dersen olmuyor zaten. Çok okunmasa da içinden geleni yazmak en güzeli. Yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil
  3. Gayet güzel, her konuda yazıyorsun. Çok şeyden haberimiz oluyor Cem. Yazmak çok güzel. Güncelliyorsun da hep. Bir yazıp görünmeyenler beni düşündürüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum. Sizde sağolun, okuyup yorum yapıyorsunuz. Bazıları hepten bırakıyorlar. Bazıları da zaman bulamıyorlar herhalde. Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil
  4. Bloğa, blog yazarlığına bakışını, duruşunu ne kadar doğal ve samimi bir şekilde dile getirmişsin Cem; çok hoşuma gitti. Önemli olan popülerlik mi yoksa kalıcı bir blog içeriği inşa etmek mi? Seni tatmin eden ne, ne şekilde mutlu olacaksın? Cevap neyse onun için uğraş, gerisi hikâye.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O sorunun cevabı galiba netleşti :) Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil
  5. yazma keyfi işte eveeet :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazma keyfi bi başka Deep 😀 Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil