Powered By Blogger

23 Eylül 2017 Cumartesi

Günlük tutmak serüvenim yeniden başladı...

     Günlük tutmak için yeni bir defter aldım. Blog yazmaya başladıktan sonra günlüğü bir kenara bırakmıştım. Bloğun büyüsü başka tabi. Ama o dünya ne kadar büyülü olsa da bir yere kadar yazabiliyorsun. Günlük, bloğa göre daha özgür. En mahrem şeylerini bile yazabiliyorsun. Aslında blog dünyasında da en mahrem duygularını ya da yaşadıklarını yazabilirsin. Ama onun için de yeni bir blog açmak lazım. Gizli yazarlı olarak. Ama oda bana samimi gelmiyor. Hem bayadır kalem kağıtla haşır neşir olmuyordum. Aldığım deftere ilk yazımı yazdım bugün. Özlemişim yazmayı. Defterin kokusunu. Hem özgürlük duygusunu yeniden tattım. İstediğim gibi yazdım. Çünkü yazdıklarımı sadece ben okuyacaktım.

14 yorum:

  1. Günlük yazmayı çok istedim ama hiç günlüğüm olmadı. Keyifli olmalı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok keyifli. Belki bir gün denersiniz. Yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil
  2. İlk günlüğüme yazı yazdığımda kilitli bir defter almistim. Kimsenin acamayacagına nasıl inandıysam artk yazmisimda yazmisim. Benden 2.5 yas büyk ablam bana benim cümlelerimle gelince iste orada son verdim günlüklü günlerime 😁 çünkü orada da sır diye bisey yok. Merakli melahatlar cok fazla 😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Meraklı melahatlar 😀 Bu mizahi yorumlarına hayranım ya. Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil
  3. Ne varsa kağıt kalemde var! Özgürce, sansürsüz yazabilirsin. Blogunda bunu yapmak çok zor bence çünkü ister istemez kendine o sınırı koyarsın - özellikle kimliğin belliyse...
    Şimdiden bol iç dökmeler diyeyim öyleyse ;P

    YanıtlaSil
  4. Günlük tutmak güzel bir hobi. Her şeyi açık açık yazmak olmaz tabii ama sanırım ben bu konuda rahat yazanlardanım. Bizimle sık paylaşım yapman çok hoşuma gidiyor Cem. Günlüğüne gün gün yazman dileklerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen rahat yazıyorsun ve hem de çok iyi yazıyorsun. Okumak çok zevkli. Vakit buldukça paylaşım yapıyorum. Böyle düşünmen beni memnun etti. Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil
  5. Ne güzel. Günlük yazanlara her zaman imrenmişimdir. Başlayıp devamını getiremiyorum maalesef.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah ben devamını getirebilirim. Yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil
  6. Hadi bakalım,kolay gelsin sana :)

    YanıtlaSil