Powered By Blogger

12 Aralık 2022 Pazartesi

Hemen şiirlerini okumam gereken o şair...

İnstagram’da, Ümit Yaşar Oğuzcan şiirlerine denk geliyorum ve okuyorum. Okudukça şiirlerini özlediğimi fark ediyorum. Ümit Yaşar Oğuzcan’ın kitabı vardı ben de. Onu bulup, şiirlerinden okumam lazım hemen.

ERGEN DİZİSİ AMA…

Wednesday’in ilk bölümünü izledim. Ergen dizisi. İzlenmeyecek bir yapısı yok ama.

İBRAHİM BÜYÜKAK DA…

Şahan Gökbakar’dan sonra İbrahim Büyükak’ın filmi de Disney Plus’ta gösterilecekmiş.

DİZİ DEPRESYONU…

İzlenecek o kadar çok dizi var ki. Dizileri izleyememekten dolayı da depresyona girebiliriz.

1899…

1899’un da ilk bölümünü izlemeyi düşünüyorum. Bakalım onunla ilgili düşüncem ne olacak?

SADECE TUTKU YETMİYORMUŞ…

Bir şeye tutku duymak yetmiyor. Duyduğun şey tutku mu heyecan mı, ayırt etmen gerekiyor. Bugün izlediğim kişisel gelişim videosunda duyduğum son öğüt de buydu.

BİTMEYEN YEMEK PROGRAMI…

MasterChef’in finali olmayacak herhalde. Aylar oldu hala bitmedi. Bu kadar uzatmak izleyiciyi de sıkar. Programdan bezdirir.

YILLARINIZI AYNI İŞ YERİNE VERSENİZ BİLE…

Yıllarca aynı iş yerinde de çalışsanız yine de gelecek kaygısı yaşıyorsunuz. Hiçbir şeyin garantisi yok yani. “Artık sırtımı yasladım. Bundan sonra rahatım” diyemiyorsunuz.

LOST’A BİR ŞANS DAHA MI VERSEM?

Bir arkadaşım Lost dizisini izliyormuş. Aga o da öyle bir dizi ki. İzle izle bitmiyor. Destan gibi dizi yapmışlar. Ben ilk sezonu bitirince pes etmiştim. Ama arkadaşın izlemesi, “Kaldığım yerden devam etsem mi diziye?” diye sordurtmadı değil hani.

 

 

 

 

13 yorum:

  1. Masterchef'in uzun olması sıkıntı değil de iyice şova çevirdiler her şeyi. Sokak ağzıyla konuşan mı ararsın, boş boş tartışan mı hepsi burada. Programa çeki düzen verilmeli, reyting artsın diye ne yapacaklarını şaşırdılar. Ciddi bir yarışma izlemek istiyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Program uzayınca ister istemez cılkı çıkmaya başladı tabi.

      Sil
  2. Wednesday çok popüler oldu son zamanlarda, merak ettim ama 1899'u daha fazla merak ediyorum:) Lost uzun bir dizi, sevdiysen her gün bir bölüm izle bence:)
    Masterchef Aralık ayı sonunda ya da Ocak ayının ilk haftasında biter, çünkü hemen sonrasında Survivor başlatıyor:) İzlenecek diziler de filmler de çoğaldı:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1899'u beğenecek misin bakalım :) Şimdi Survivor zamanı diyorsun :) Doğru diyorsun. Onun da zamanı geliyor. Diziler o kadar çok ki. Dünyalar kadar :)

      Sil
  3. 1899 u çok beğendik biz..crown un yerine dizi koyamıyorum bu aralar..Ateşböceği yolunu da bitirdim kaldım bu aralar ortada dur bakalım ne gelicek karşıma ....

    YanıtlaSil
  4. Ümit Yaşar Oğuzcan severim bende. Kalın bir kitabı vardı annemde hatta.
    Bana nde galiba dizi depresyonundayım ama bende izleme isteği de yok ilginç bir şekilde. 🙈

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bahsettiğim o kalın şiir kitabı işte :) Zaman zaman insanın bir şeye isteği olmuyor be.

      Sil
  5. tutku uzun sürer, heyecan kısa :)

    YanıtlaSil
  6. İlk bölümlerini ben de izledim. Sonradan ben de kopuyorum :) Sence filmcisin :)

    YanıtlaSil
  7. Losta şans vermesen daha iyi:) son 2 sezon sapıtmışlardı iyice:) Wednesday merak ettim ama daha izlemedim.1899 sanırım dark dizisinin yapımcıları yapmıştı, o diziyi de çok merak ediyorum, evet izlenecek çok fazla dizi ve film var:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lost için öyle deyince bir duraksadım şimdi :) Wednesday, Harry Potter tarzı bir dizi. 1899 daha izlemedim. Bu kadar izlenecek şey varken izleyememek depresyon nedeni :)

      Sil