Powered By Blogger

23 Ekim 2022 Pazar

Dizüstü bilgisayarını nasıl kullanıyorsun?

     Dizüstü bilgisayarınızı nasıl kullanıyorsunuz? Ben bilgisayarı kullanmaya başlıyorum. Şarjı bitince kablosunu takıyorum. İşim bitinceye kadar da kablosu takılı kullanıyorum.

MANEVİ OLARAK EKSİĞİZ…

     İnsanlar manevi açıdan bitmiş durumda. Her şeye sahip olsalar bile yine tatmin olmuyorlar. Çünkü manevi olarak dolmuyor gönüllerimiz. Doldurmuyoruz gönüllerimizi.

 TÜRK DİZİLERİNE BURUN KIVIRMA…

     Yabancı dizi izleyenlerde Türk dizileri izlememe gibi bir durum var. “Türk dizisi mi, geç” diyorlar hemen. Halbuki efsane olmuş dizilerimiz var. Mesela Yedi Numara. İzlemeleri için öneriyorum, “Türk dizileri sarmıyor beni” diyor. Ne güzel bir diziyi kaçırıyorlar haberleri yok.

ZENGİNLERİN AT SEVGİSİ…

     Zenginlerin atlara olan düşkünlüğü nedir? Dizilerde zengin olan ailelerin hepsinin ucundan bucağından atlarla olan ilişkileri anlatılıyor.

17 yorum:

  1. hmm ben sarmıyor demem ama eskiden bir kalitesi vardı diyebilirim, tabii her yabancı dizi de kaliteli değil ya çoğu birbirinin kopyası... günümüzde sevdiğim dizilerimizden leyla ile mecnun var

    YanıtlaSil
  2. Ben ilk zamanlar öyle yapıyordum ama artık pili öldüğü için hep şarja takılı olarak kullanıyorum.

    Manevî yönden çok eksiğiz, benim de yazılarımda sürekli değindiğim bir konu.

    Arka Sokaklar var bilmem kaç yıldır devam eden. :)

    Bu atları zenginler ticarî meta olarak seviyorlar. Asıl at sevgisini yaşayanlar onun her şeyiyle ilgilenen seyisleridir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acaba dedim yanlış mı kullanıyorum diye size de sorayım dedim. Gerçi yarım saatte benim ki de bitiyor şarjı.

      Maneviyat üzerine yazılarını bilmem mi abi. Severim o yazılarını.

      Arka Sokaklar sezonun sayısını unuttu :)

      Atlarla ilgili yorumuna katılıyorum abi.

      Sil
  3. Ah birde dizüstü bilgisayarı olup prize bağlı yaşayanlar var oda ben çünkü laptop bataryası yok ne kadar üzücü :S

    YanıtlaSil
  4. Ben de bilgisayarı senin yazdığın gibi kullanıyorum:) İşim bitinceye kadar kablosu takılı kalıyor:) Türk dizilerini seviyorum, tamam hepsi güzel değil ama aralarında seyredilecek çok güzel diziler var:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoğunluk benim gibi kullanıyormuş demek :) Yani değil mi? Güzel diziler var :)

      Sil
  5. Daha samimi geliyor. Bir de o günlerimizi hatırlıyoruz o dizilerle :) Evet, komedi hem de sıcacık bir komediydi :)

    YanıtlaSil
  6. her zaman kablolu, masada :)

    YanıtlaSil
  7. Bilgisayarın şarj kablosu 24 saat takılı bizde Hocam:) İşin ilginç yanı bataryasında da bir problem yok. Yani çıkartınca en az birkaç saat dayanabiliyor. Ama yine de o kablo 24 saat üzerinde:)

    YanıtlaSil
  8. Valla ben biraz hor kullanıyorum bu pc yi. :D
    Bizim şirket pc si olduğu için dock station var, şarj işini o hallediyor. Masa başında olacaksam docka takılı kullanıyorum.

    YanıtlaSil
  9. Neredeyse sürekli prize takılı şekilde kullanıyorum. Bu şekilde alışmışım. Türk dizileri konusuna gelirsek kişinin beklentilerine göre tercih ediliyor ya da edilmiyor. Büyük bir çoğunluğu para odaklı, kötü oyunculuklara sahip, sadece göze hitap eden karakterlerden oluşan ve senaryonun sürekli tekrar ettiği benzer konuları içeren dizilerden oluşuyor. Benim beklentilerim; iyi sinematografiye sahip olmalı, olay örgüsü iyi işlenmeli, oyunculuklar iyi olmalı, oynayan kişilere karşı sempati besleyebilmem gerekli... Bunların neredeyse hiçbirini bizim dizilerde bulamıyorum. Neredeyse hiç masraf yapmadan paranın gözüne vurma derdindeler. Adamlar tek bölüm dizi için milyon dolarları geçen harcamalar yapıyorlar. Elbette sevdiğim ya da listemde olan az da olsa birkaç yapım var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bataryayı hemen bitirir diye şarjı bitince takıyorum ben. Evet, biz millet olarak paranın gözüne vurma derdindeyiz. Dediğin gibi izlenmeyi hak eden diziler de var. Bu uzun yorumun için çok teşekkürler.

      Sil