Powered By Blogger

16 Temmuz 2022 Cumartesi

Zamanında herkesin yolu blogdan geçmiş...

*Emre Durmuş da bir zamanlar blog yazarıymış. Sonradan YouTube’a geçmiş. Burak Güngör mesela. O da, benim ilk blog yazmaya başladığım zamanlarda blog yazıyordu. Hatta birbirimizin bloglarına yorum yapmışlığımız bile vardır. Sonradan o da kendini YouTube’a attı. Şimdilerde başarılı bir YouTuber. Diyeceğim, bir zamanlar herkesin yolu blogdan geçmiş.

*Yine İstanbul’da sel ve yine Ekrem İmamoğlu tatilde. Kaç gündür herkesin konuştuğu konu bu. İstanbul’a geldikten sonra açıklamalarda bulunmuş kendisi. Ama bir kere benim gözümden düştü. Tatilde olabilirsin. Atlar uçağa gelirsin, ne var bunda. Bir değil, iki değil, hep tatilde.

*Bebar Bilim’in, YouTube kanalında karanlık madde hakkında video izledim. Uzay, gerçekten bilinmezlerle dolu. Resmen ağzım açık izliyorum.  

*Bazı kediler, küçük çocuklar gibi oyun oynamak istiyor. Onlarla oynamak çok keyifli oluyor. Bu dünyaya oyun oynamaya mı geldiniz mübarekler.

*Apartmanda yaşamak, soğuk bir şey. Kimsenin kimseden haberi yok. Alt ve üst katlardan sesler gelir. Rahatsız edici bir yaşam.

*Buradan bir şey itiraf etmek istiyorum: Hala yeni kimlik almadım. Hala eski kimlik var ben de. “Bugün/yarın değiştiririz” derken kaldı öyle.

*Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin, ilk bölümlerinden skeçler izliyorum. “Bu kadar kötü ve bu kadar gülünmeyen skeçlere rağmen iyi devam etmiş program” diyorum.

*Ahmet Ümit’in son çıkan iki kitabını hala okuyamadım. Kitaplarını çok severim aslında. Ama bir türlü kısmet olmadı.

13 yorum:

  1. Aynen artık çoğu kişi blog yazmayı bıraktı ve youtube ve sosyal medya mecralarına döndü

    YanıtlaSil
  2. Ekranda görünme meselesi zor ya.

    YanıtlaSil
  3. Herkes blogu hobi olarak yazmıyor, işi ileriye taşımak isteyenler de oluyor ancak burası o anlamda çok yardımcı olmuyor gibi. Ama Burak Güngör'ün de yazdığını öğrenince epey şaşırdım :) Şimdi o blog durmuyor herhalde.

    ÇGHB'nin denk geldiğim skeç yorumlarında hep eskiden daha iyi olduklarına dair yorumlar olurdu, demek durum pek öyle değilmiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burası profesyonel yazmak isteyenlere yardımcı olmuyor evet :) Burak'ın blog hala duruyor mu bilmiyorum. Ama güzel yazıyordu o da. Onu hatırlıyorum :) Tabi her skeç güzel olacak diye bir şey yok. Ama ilk başlardaki skeçler güzel olur diye ummuştum ama olmamış :)

      Sil
  4. aa kimlik mi değiştirmedin daha, ne ilginç yaa :) minik köpekler daha şeker :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, değiştirmedim :) Ben de ilk başlarda köpek derdim. Şimdi ise kedi. Ama kedi/köpek hepsi can. Hepsi değerli gözümde.

      Sil
  5. Kimlik işinin vakti var galiba Hocam, dikkat et kaçırma:) Bende ehliyeti değiştirmedim daha...

    YanıtlaSil
  6. Yanıtlar
    1. Evet, bir aralar çok meşhurmuş. Şimdiki YouTube gibi.

      Sil