Powered By Blogger

30 Mayıs 2019 Perşembe

Ekrem İmamoğlu böyle yaparsa kazanamaz...


     Ekrem İmamoğlu’nun esnafla olan tartışmasını izlemişsindir. Gereksiz yere orada esnafı ikna etmeye çalıştı. Ve yine gereksiz yere kendi de agresifleşmiş oldu. Bunlara gerek yok. Böyle bir şeyle karşılaştığında, “O görüntüleri tekrar izle kardeşim. Ben ne dediğimi bilmez miyim? Bunlar beni karalama kampanyası” deyip, yine esnafın elini sıkıp geçip gidebilirdi. 

Ekrem imamoğlu

     Zaten onu buralara getiren de bu sakin ve hoşgörülü tavrı. Eğer bu tavırdan saparsa seçimin kaybedeni olur. Evet, şu an üzerinde müthiş bir baskı var. Ama her şeye rağmen bu baskıyı kaldırabilmesi gerekiyor. Bu yaşananlardan ders çıkarıp bir daha aynı tepkiyi vermemesi gerekiyor.

Foto kaynak: https://unsplash.com/photos/7RtM37cLJ3c

9 yorum:

  1. Geçen akşam ben de kızdım Ekrem İmamoğlu'na.
    Ama inşallah kazanır. Yani ne kadar kızsam da onun kazanmasını istiyorum.
    Dediklerinize kısmen katılıyorum, AKP seçmeni ve maaşlı trolleri ikna olmazlar, ünlü laftır bir cahili kanıtlarla ikna edemezsiniz, cahile laf anlatamazsınız, kendiniz yıpranırsınız. Bıraksın ya...ne halleri varsa görsünler.

    YanıtlaSil
  2. Sevecen bir insanı dahi çileden çıkartabilen bir haldedir Türkiye' deki siyasi ortam..Bence aynı kategoriye girmemektedir bile ama, varsayalım öyle olsun, örneklerini defalarca gördüğümüz durumlarda ses verilmezken bu olayda verilmesidir dikkat çekici olan..Ekrem İmamoğlu' nun hareketi mealen "hadi canım, sen yoluna ben yoluma" dediğimiz türden bir hareketti..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevecen bir insanı bile çileden çıkarır bu ortam, haklısın.

      Sil
  3. Cahille, anlamak isteyen biriyle, ve benzeri ile tartışmak insanı yıpratacaktır. O tür kişiler ile tartışmaya girmemek her zaman en iyisi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En güzeli hocam. Bir kere anlattın. Anladı anladı. Yoksa yoluna devam edeceksin.

      Sil
  4. Onun işi de zor Cem. Dışardan yorum yapmamız kolay, işin göbeğinde olmak zordur. Diğerleri her şeyi söylesin ama biz, doğru olup olmadığını bilmediğimiz bir şey için "bu fedakar insanın hiçbir hatası olmayacak" diyelim. Peygamber değil nihayetinde. Onca rezilliğe karşı kazanamazsa, Türk milletinin aptal olduğuna iyice kanaat getireceğim. Uçurumdayız Cem. Kazanamazsa hep birlikte gümbürtüye gideceğiz :(( Sadece taşı toprağı ranta kurban edilmiş İstanbul değil :(

    YanıtlaSil