Powered By Blogger

19 Ağustos 2018 Pazar

Son ana kadar yazan bir yazar: Güngör Uras...


Güngör Uras

     Güngör Uras hayatını kaybetmiş. Kendisi sevdiğim bir ekonomi yazarıydı. Devamlı yazılarını takip ettiğimi söyleyemem. Denk geldikçe okurdum yazılarını. Ama daha çok Ntv’deki ekonomi programlarına bakmışlığım vardır. Hatta bir keresinde canlı yayını bir lokantadan yapmışlardı. Oradaki lokantacının ve yemeğe gelenlerin görüşlerini almışlardı. Taziye mesajlarından birinde son ana kadar kalemini bırakmadığı söyleniyordu. Bende böyle olmak isterim. Belki ünlü bir yazar olamayacağım. Belki de yazı hayatım bu blog ile sınırlı kalacak. Her iki şekilde de ömrümün son anına kadar yazmak isterim. Çetin Altan da son anına kadar yazmış. Hatta dünyanın en çok köşe yazısı yazan, yazarlardan olduğu söyleniyor. Bende böyle anılmak isterim. Yorumlarınızı hemen alttaki yorum bölümünden bırakabilirsiniz. Ayrıca İzleyiciler bölümünden de beni takibe alabilirsiniz.

Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/person-uses-pen-on-book-1061576/

6 yorum:

  1. Şimdi senden öğrendim bu acı haberi.
    İletişim Fakültesi'nde ekonomi derslerimize girerdi. Öyle güzel anlatırdı ki bize, konuyla uzaktan yakından alakası olmayanlar bile sırf onun o hikayelerini dinlemek için girerdi derse. Pamuk gibi, şeker gibi biriydi.

    Mekanın cennet olsun sevgili hocam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne şanslısın bire bir dinleme şansın olmuş. Allah rahmet eylesin.

      Sil
  2. NTV Radyo'da dinlerdim rahmetliyi. Çok güzel anlatırdı ekonomiyi. Cenazesini hangi akla hizmet Çarşamba'ya kadar bekletiyorlar anlamıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir ihtimal yurt dışında çocukları ya da akrabaları olabilir. Ama haberde bununla ilgili bir detay görmedim abi.

      Sil