Powered By Blogger

21 Nisan 2018 Cumartesi

Seçimlerde parmak boyası kullandınız mı?


     Seçimlerde parmak boyası kullanmadım hiç. O zamanlara yetişemedim. Son zamanlarda yine bu parmak boyama muhabbeti isteniyor. Olur mu bilmem. Ama pek olacağa da benzemiyor. Geçen hafta salı günü hiçbir şey ortada yokken, erken seçim muhabbeti patlak verdi. Abi nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya. Bir anda ülkenin gündemi değişiyor. 

Seçimlerde parmak boyası

     Köşe yazarları da zaten hep bu durumu vurgularlar. “Eğer Türkiye’de yaşıyorsanız yazacak konu sıkıntısı çekmezsiniz. Çünkü bu ülkede gündem kadar hiçbir şey bu kadar sık değişmez” derler. Erken seçim kesinleşince, “Bu konuda bir şeyler yazmam gerek” dedim. Ama bu yazacağım siyasi bir analiz olmamalıydı. O analizleri iki ay boyunca dinleyeceğiz, okuyacağız zaten.

Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/board-game-box-business-card-262028/

6 yorum:

  1. Parmak boyasına bir kere denk geldim. Şimdi teknolojinin içinde olduğumuz bu zamanda parmak boyama gibi bir geriye gidiş olacağını zannetmiyorum. Seçimlerde hayırlısı olmasını diliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Parmak boyasının amacı mükerrer oyu engellemek sanki ama memlekette mühürsüz oy bile geçerli sayılıyorsa gerisi faso fiso...

    YanıtlaSil
  3. Eh,nostalji iyi olurdu sanki.Yeniden parmak boyası :)) Sosyal medyada paylaşacak yeni bir şey olur :))

    YanıtlaSil