Powered By Blogger

26 Ekim 2022 Çarşamba

Bu akşam televizyonlarda neler var? 26 Ekim Çarşamba 2022

Bu akşam televizyonlarda neler var? Gelin beraber bakalım. 26 Ekim 2022 akşamı televizyonlar, bizler için neler hazırlamışlar.

1-Kanal D’de, O Kız dizisinin yeni bölümü var. Galiba bu dizi tuttu. Erkan Petekkaya çok farklı bir rolle geliyor karşımıza.

2-Atv’de, Kuruluş Osman dizisi var. 100 bölümü geçti. Bakalım bu sene final yapacak mı yoksa devam mı edecek? Diriliş Ertuğrul kadar etki yapmadı sanki.

3-Show TV’de, Hayat Bugün dizisi var. Yeni başlayan dizilerden. Bir doktor dizisi. Tutması da bekleniyor. Doktor dizilerini seviyoruz biz millet olarak.

4-Star’da, Gecenin Ucunda dizisi var. Bu da yeni başlayan dizilerden. Karı-koca beraber oynadıkları bir dizi. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu. Bakalım bu durum diziye nasıl yansıyacak?

5-Fox’da, Bir Peri Masalı dizisi var. Reytinglerinin istenen düzeyde olmadığını duydum. Her an final yapabilirmiş.

6-TRT 1’de, 3’te 3 adında bilgi yarışması var. Sonra, Teşkilat dizisi var. Bilgi yarışması sevenlere gönül rahatlığıyla önerebilirim.

7-Geldik Kanal 7’ye. 19:00’da Yemin dizisi var. 21:15’te Sakarya Fırat dizisi var. 23:15’te ise Düşman Başına dizisi var, Hint dizisi. Neredeyse her akşam kanal 7’nin akışı belli gibi.

8-Geldik TV8’e. Tuzak dizisi var. Bu bir mucize olmalı. Çünkü MasterChef yok. Nasıl olmaz. Çünkü her açtığımda yemek yapanlara denk geliyordum. Bu sene O Ses Türkiye de yok herhalde. MasterChef yıl boyu mu sürecek nedir?

8 yorum:

  1. Ben de kanalları dolaşıp durdum, showda durdum. Doktor dizilerine zaafım mı vardır nedir? :)

    YanıtlaSil
  2. Gecenin Ucunda dizisini izliyorum ama kitabını okumadığım için tam olarak kitaba bağlı mı gidiyorlar bilmiyorum? Hayat Bugün dizisine geçen hafta bakmıştım, tutar bence:) Bir Peri Masalı'nı seviyorum, Alina Boz çok güzel oynuyor bence:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenirsen kitabını da okursun o zaman :) Hayat Bugün bence de tutar gibi. Evet, Alina güzel oynuyor :)

      Sil
  3. aaaa neee bir peri masalı bitmesiiiiin :)

    YanıtlaSil
  4. O Kız ilginç geliyor bana da bakıyorum aralarda fırsat buldukça.

    YanıtlaSil