Powered By Blogger

31 Temmuz 2022 Pazar

İlker Ayrık, Ben Bilmem Eşim Bilir'i sunmak için yaratılmış...

     İlker Ayrık, Fox TV’de, Kazanan Restoran adında bir programa başlamış. Biraz izledim. Hayır, benlik değil. Bu adam Ben Bilmem Eşim Bilir dışında bir programı sunmaya programlanmamış.

*İnsanlar gibi kedilerin de farklı karakterleri var.

*Birkaç gün önce sakız istiyordum. Kardeşim almış. Bu sefer de çiğnemek istemiyorum.

ARMAĞAN’DAN, YEDİ NUMARA’YI DİNLEYİN…

     Tuba Erdem, GZT’nin YouTube kanalına röportaj vermiş ve Yedi Numara’dan bahsetmiş. Daha sonra izlenecekler listesine eklendi. Benim gibi Yedi Numara hayranlarına duyurulur.

GERÇEKTEN BIKTIK MI BETON BİNALARDAN?

     Beton binalardan bıktık ama harıl harıl boş bulduğumuz yerlere betonları dikmeye devam ediyoruz yine. Beton binalardan gerçekten bıkıp bıkmadığımıza emin değilim.

İLHAN İREM’İN O ÇOK KONUŞULAN YAZISI…

     İlhan İrem hayatın kaybetti. Hayatını kaybetmesinden çok yıllar önce FETÖ hakkında yazdığı yazı çok konuşuldu. Tehlikeyi o zamanlardan görmüş.

10 YILLIK BİR CEZA BEKLEMİYORUM…

     Fenerbahçe taraftarının Dinamo Kiev maçındaki Putin tezahüratı nedeniyle UEFA soruşturma başlatmış. 10 yıl Avrupa kupalarından men edilebilirmiş Fenerbahçe. Böyle bir şey beklemiyorum. Çok ağır olur bu.

AĞZINA KADAR DOLU…

     YouTube daha sonra izle bölümüm o kadar dolu ki. Ağzına kadar neredeyse. Videoları ekliyorum ekliyorum izlerim diye. Sadece eklediğimle kalıyorum.

ATEİSLERE ZOR SORU…

     Bir önceki yazımda Ruhi Çenet’ten bahsettim. Sonra YouTube’da takıldım. Bir baktım önüme Ruhi Çenet videosu çıktı. Hadi ateistler bunu da açıklasın.

 

 

14 yorum:

  1. Hocam son 15 yıldır hep bir ümitle inşaat sektörü yada müteahhitler patlayacak, bir gün bu beton sevdası bir yerde tepetaklak olacak diye bekleyip duruyorum:) Ama inancımı kaybettim artık:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emlaktaki balon patlar diyorum ben de yıllardır aksine balon şiştikçe şişiyor. :(

      Sil
    2. Bakalım nereye kadar gidecek abi.

      Sil
  2. İlhan İrem' in Bavul dergisine yazdığı yazıyı da ben podcastte seslendirdim. Ruhu huzur bulsun :(

    YanıtlaSil
  3. sonra izle yi temizleyip kurtulsan ya :)

    YanıtlaSil
  4. Kediler, köpekler hepsinin karakteri var gerçekten, insanlar gibiler değişik değişik huyları var. You tube sonra izle benimde aynı ne görürsem kaydetmişim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kedi sonuçta hepsi aynı işte diye düşünürdüm. Kedi sahibi olunca anladım :) Aynı ben işte. Her gördüğümü kaydediyorum ama izlemiyorum.

      Sil
  5. Ayy ben gidip izleyeyim Tuba Erdem'i merak ettim. En sevdiğim karakter de Armağan'dı benim.

    YanıtlaSil
  6. Fenerbahçe maçındaki olaya çok ciddi bir yaptırım uygulanmalı bence. Holiganlığın da bir sınırı olmalı diyeceğim ama cümle kendi içinde çelişecek.:)

    Daha sonra izle kısmında yaşadığınız şeyi ben de yaşıyorum :) Bir de bazı videolar zamanla gizleniyor, siliniyor. Neydi diye merak ediyorum sonradan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir ceza olmalı bence de. Ama yıllar boyu men gibi bir şey değil. Çok ağır olur. Bak o da var doğru. Neydi acaba video diyorum. Acaba sakıncalı bir video muydu neydi diyorum :)

      Sil