Powered By Blogger

9 Mart 2022 Çarşamba

Varsın gitsinler...

     Cumhurbaşkanı Erdoğan, yurt dışına giden doktorlar için, “Varsın gitsinler, biz de yeni mezun doktorlarla yolumuza devam ederiz” dedi. Bu arada Sağlık Bakanlığı, 65 ile 72 yaşındaki, emekli olmuş doktorların isterlerse yeniden devlet hastanelerinde görev alabileceklerini duyurmuş.

EDEBİYAT DERGİSİ KOLEKSİYONU YAPMAK…   

     Edebiyat dergilerinden bir koleksiyon oluşturabilirim aslında. Daha önce çıkmış, yayın hayatına son vermiş dergiler ile şu anda hala yayın hayatlarına devam eden dergilerin sadece bir sayılarından oluşan bir koleksiyona sahip olmak isterdim.

1987 YILI KIŞI SÖYLENTİSİ YİNE…

     Bu hafta sonu yine büyük bir kar yağışının olacağına dair tahminler var. Yine İstanbul için, 1987 yılındaki gibi bir kış yaşanır mı sorusu gündemde.

100 KELİME YAZMAK KOLAY DEĞİLMİŞ…

     Günde 100 kelime yazmak ilk başlarda çok basit gibi görünmüştü bana. Ama zaman geçtikçe anladım ki hiç de öyle değilmiş.

    

9 yorum:

  1. Biraz talihsiz bir açıklama olmuş bence, insanlara rahat edecekleri şartlar sağlanmalı ki kalıp kendi ülkelerinde çalışabilsinler. Kalkıp bir başka ülkede gurbetçi olup, ikinci sınıf vatandaş muamelesi görmek kimse istemez. Buradaki şartlar buna katlanmayı isteyecek kadar kötü yani diye düşünmek lazım.
    Dergi koleksiyonu ben istemezdim, ev hanımı yanım bunu sevmedi toz tutar. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Can sıkıcı bir durum. Vatandaşının başka bir ülkeyi tercih etmesi. Evin hanımlarından da onay almak lazım aslında haklısın :)

      Sil
  2. ağzı olan konuşuyor işte, :( yazmak zor zanaat azizim, disiplin önemli.kolaylıklar dilerim

    YanıtlaSil
  3. Hocam koleksiyon fikri çok güzel ve kesinlikle geç değil. Zaten alıyorsan sakla bir kenarda bence:) Soğuklara bakarsak, gerçekten de fena bir kar geliyor Hocam:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geç değil sözü cesaretlendirdi hocam beni :) Sen kar hikayesi attığın an bu taraflara da gelir hocam :)

      Sil
  4. Zaten bir şeye olsun diye başladığında olmuyor :) Söyleyecek şeyimin olmasını beklersem birkaç gün yazmamam lazım. O kadar sabır edemiyorum :)

    YanıtlaSil
  5. yeni mezun emekliler, hadi iş başına :)

    YanıtlaSil