Powered By Blogger

13 Mart 2022 Pazar

Organize İşler dizisinde oynayacak yıldızlar...

     Organize İşler’in dizisi yapılacak biliyorsunuz. Üç sezon yayınlanacakmış dizi. Dizide Russell Crowe, Cem Yılmaz ve Andy Garcia oynayacakmış. Kadro sağlam anlayacağınız.

SİNEMA ÖRGÜTLERİNDEN BERGEN ÇIKIŞI…

     Sinema örgütleri, Bergen’in katilinin tehditlerinin hala televizyonlarda yer almasını ve filmin Kozan’da gösterimden kaldırılmasına tepki göstermişler. “Failin sesini kısın, kadının sesi olun” demişler. Harika söylemişler.

İKİNCİ KİM?

     Trabzonspor ilk yarısı 2-2 biten maçta Göztepe’yi evinde 4-2 yendi. Trabzonspor şampiyon artık ya. Asıl soru: İkinci kim?

ERTELENMESİN, OYNANSIN…

     Pazartesi akşamı oynanacak olan Galatasaray-Beşiktaş derbisi ertelenecek mi? Perşembe günü Galatasaray’ın, Avrupa Ligi’nde Barcelona ile rövanş maçı var. Bu nedenle ertelensin isteniyor. Galatasaray’lı olarak ertelensin istemem. Ama kardan dolayı oynanamazsa o ayrı.

BU UZUN ÖZETLER DE OLMASA…

     Kardeşlerim dizisi başlayıncaya kadar TRT Spor ve A Spor arasında zap yaptım. Trabzonspor-Göztepe arasındaki maçı takip ettim. Kardeşlerim dizisinin özeti bitip, yeni bölümü başladığında saat 21:00’di. Bu uzun özetler sayesinde maçları takip ediyoruz biz de.

HERKESE SALDIRAN KEDİCİK…

     Herkese saldıran bir kedi gelmiş, nereden geldiyse. Dışarıya mama bıraktığımızda tüm kedilere saldırıyor. Onlara yedirmiyor. O yüzden adını haydut koyduk. Küçük/büyük ya da dişi/erkek demeden tüm kedilere saldırıyor. Ona ayrı bir köşede mama veriyoruz. Kedinin herkese karşı düşmanlığı var. Artık ne yaşadıysa kedicik.

EROL BÜYÜKBURÇ DEYİNCE…

     Erol Büyükburç’un, ölümünün yedinci yılıymış bugün. Erol Büyükburç deyince benim aklıma, Turist Ömer filmi ve katıldığı bir müzik yarışmasındaki, “Saksı değilim ben” çıkışı gelir.

 

4 yorum:

  1. bergen filminden herkes çok etkilenmiş, izliycem :)

    YanıtlaSil
  2. Organize İşler dijitalde mi yayınlanacak yahu? Bu kadro bizim TV ler için fazla dev göründü gözüme.

    YanıtlaSil