Powered By Blogger

8 Mart 2022 Salı

Bergen filminin ilk hafta izlenme rakamları...

     Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde oynadığı Bergen filmi ilk hafta sonunda 718 bin 43 kişi tarafından izlendi. Beklentimin üzerinde izlendiğini söyleyebilirim.

İDDİALAR ÜZERİNE HABER YAPMAK…

     Takip ettiğim bazı haber ve medya sitelerinden, “Benzinde bilmem ne kadar zam yapılacağı iddiası” tarzında son dakika haberleri geliyor. Bu tür duyumları haberleştirmek pek etik gelmiyor bana. Zam olur, son dakika haberini yaparsın. Ama iddialar üzerine haber yapılması itici geliyor bana.

ELON MUSK’TAN NÜKLEER SANTRALLER İÇİN EZBER BOZAN BİR AÇIKLAMA…

     Elon Musk, bu sefer de nükleer santraller hakkında konuşmuş. Avrupa’ya, “Nükleer santralleri yeniden aktif edin” demiş. Bununla da kalmayıp ezber bozan bir açıklama daha yapmış. Musk’a göre, nükleer santraller bildiğimizin aksine küresel ısınma için daha iyiymiş.

12 yorum:

  1. Bergeni oynayan Farah Zeynep Abdullah şarkı söylüyordu,sesi güzel gibi ama onun sesi mi acaba? Bergenin sesi biraz daha gür gibiydi sanki..:(

    YanıtlaSil
  2. Bergen bayağı izlenmiş, pandemi ve pahalılığa rağmen.
    Elon Musk da sürekli gündemde ya, adını duymak istemeyecek hale geldim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben daha çok dram diye izlenmez diyordum. Ama bizim millete dram seviyor anlaşılan. Elon Musk ve Bill Gates çok duyuyoruz bu ikisinin ismini.

      Sil
  3. Nükleer Enerji yaygın bilinenin aksine en temiz enerji türüdür. Kaldı ki doğaya uygun olduğunu sandığımız Rüzgar Enerjisi elde edilmek için kurulan rüzgar santralleri bile iklim değişikliğini tetikler. Tabi nükleer santral kurmak bişey, bununla ne yapılacağı ayrı bişey.
    Bergen benim de tahmin ettiğimden daha fazla izleniyor, ilginç.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nükleer enerjinin temiz bir enerji olduğunu bilmiyordum. Özellikle rüzgar santrallerinin iklim değişikliğini tetiklemesine çok şaşırdım. Bergen, beni de yanılttı.

      Sil
  4. bergen ile pera palası izlicam :)

    YanıtlaSil
  5. Elon Musk artık konuşmasa yaa.. :=
    Bergen filmi hakkında derdini pek güzel anlatamadığıyla ilgili 2 kişiden yorum duydum, hadi bakalım.. çok pohpohlanmış değildir umarım.. izleyip karar vericem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elon Musk, devamlı gündemde olmayı sevdi. Pohpohlanmış da olabilir. Ortamız yok çünkü millet olarak.

      Sil
  6. Hocam Bergen filmini izlemedim ama başına gelenlere sebep olan adama baktım internetten... İlginç bir hikaye...

    Zam söylentileri bilinçli olabilir hocam:) Yağ diyorlar marketlerde yağ kalmıyor.. Akaryakıt diyorlar kilometrelerce kuyruk oluyor ve birileri illa ki kazanıyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam keşke böyle üzücü bir hikaye olmasaydı. Evet, hep birileri kazanıyor ama kazanan biz değiliz hocam :)

      Sil