Powered By Blogger

28 Aralık 2021 Salı

Sokak köpeklerine küpe takınca her şey bitiyor mu?

      Sokak köpekleri konusunda merak ettiğim şey: Hepsini kısırlaştırıp sokağa tekrar salınca bitiyor mu her şey?

     Zamanında belediyeyi aramıştım, “Çok köpek var, saldırıyorlar bize” diye.

     Köpekler de küpe varmış, başka bir şey yapamazlarmış. Böyle dersen bu iş çözülür mü?

     Bu köpekler niye saldırgan? Gelip bakmayacak mısın? Küpe takmakla bitiyor mu her şey?  

İNSTAGRAM’DAN BİRKAÇ GÜNDÜR SOĞUDUM…

     Birkaç gündür eskisi gibi İnstagram’a girmekten zevk almıyorum. “Hikayelerde ne varmış bakalım?” diyerek jet hızıyla giriş yaparken şimdi, “Nesinden zevk alıyormuşum bunun?” diyorum. Kendimi ben de çözemiyorum.

CEM YILMAZ’IN NETFLİX TANITIMI…

     Cem Yılmaz’ın en son gösterisi 31 Aralık 2021 akşamı ilk defa Netflix’te yayınlanacak. Bir tanıtım çekmişler. Ben hiç beğenmedim.

     Gösteriden yapılan fragmanda da önceki gösterinin devamı bir espri gördüm. Tüm gösteri böyleyse izlenmez ve derim ki: “Hiç yapmasaydın o zaman bu gösteriyi?”

     Tanıtım reklamından son bir not: Cem Yılmaz çok göbeklenmiş be kardeşim.

BİTLİ SEKSENLER…

     Seksenler’in dün akşamki bölümünde bitleniyorlardı. Zamanında biz de bitlenmiştik. Şimdi bit falan kalmadı. Hey gidi günler. Bitli günler.

ŞORAY UZUN, ÇOCUKLAR DUYMASIN’DA…

     Seksenler’de Ahmet’i oynayan Şoray Uzun, Çocuklar Duymasın’ın bir bölümünde konuk oyuncu olarak rol almış. Psikolog İdil’in hastası olarak. Diziler arasında böyle konuk oyunculuk güzel oluyor.

 

 

16 yorum:

  1. çocuklar duymasın hala devam mı ediyor :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok yahu. Eski bölümler. O not düşmeyi atlamışım :)

      Sil
  2. Çocuklar Duymasın'ın güncel hali var mı hâlâ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok yok eski bölümler hocam. Not düşmeyi unutmuşum :)

      Sil
  3. Sokak köpekleri konusunda haklısın,hem sahipsiz hem de sahipli ama saldırgan özelliğe sahip köpeklerin ve diğer hayvanlarında mutlaka toplatılması gerekiyor ve barınaklarda kontrol altında tutulmaları,bakılmaları gerekiyor..Tabii barınakların da yaşanabilir hale getirilmesi gerekiyor,barınaklarla ilgili pek iyi şeyler paylaşılmıyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Barınak deyince ürküyorum ben. Hiç güvenmiyorum oralara.

      Sil
    2. ''hayvanseverler'' kontrol edip, maddi manevi yardım edebilirler. Köpek konusu sorun ama öyle bir grup olmuşlar ki laf ettirmiyorlar, herkes tırsmış onlardan.Cüneyt Özdemir bu konuyu arada açıyor fakat konuşturmuyorlar gazetecileri bile.

      Sil
    3. Yardım edilmesi güzel tabi. Ama barınak ne ki. Hayvanların yeri sokaklardır bence.

      Sil
  4. Sosyal medyayı toptan sevmiyorum. Ya daha fazla beğeni için yapmadığı kalmıyor insanların ya da çeşitli tartışmalara girerek egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar. Hepsini bıraktım kafam rahatladı. Sanal manal fark etmez az insan olmalı insanın hayatında.
    Seksenlere bakıyorum ama uzun süredir boş boş ilerliyor. Gereksiz bir konu çıkarıp bölüm boyunca sürdürüyorlar. Ailecek izlenebilecek bir dizi diye bakıyorum ama azıcık izleyiciye önem versinler. Çok güzel diye izlemiyoruz zaten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Az insan. En güzel rahatlama şekli, haklısın. Her gün yayınlanınca konu bulmakta zorlanıyorlar muhtemelen. Mesela ben gibi :) Her gün yazmaya çalışınca konu zor çıkıyor. O nedenle bir konuyu uzattıkça uzatıyorlar :)

      Sil
  5. instagram reels'de köpekleri izliyom hep, çok komikler :)

    YanıtlaSil
  6. İlkokul çağımda ne zaman köye gitsem, bende bitlenirdim hocam:) Annem ne yapıyordu hatırlamıyorum ama Allah'tan dönene kadar biterdi:)))

    YanıtlaSil
  7. sadece 80'ler değil çocuğu olan herkes bitlenme sorununu yaşamış ve hala yaşıyordur emin ol:)) hatta şimdi sadece bit değil bir de uyuz salgını var, bahsedilmeyen:(

    YanıtlaSil