Powered By Blogger

11 Eylül 2021 Cumartesi

Matrix 4'ün fragmanı neden ağzımı açık bıraktı?

     Matrix 4’ün ilk fragmanı yayınlandı. Tiriniti çok yaşlanmış. Neo desen hafızasını kaybetmiş. Tiriniti’ye, “Sizinle tanışıyor muyuz?” diyor. Bu nasıl manyak bir ortamdır? Peki ya makineleri ve makineler şehrini özledik mi gençler?

ŞENOL GÜNEŞ GİTTİ…   

     Sonunda Şenol Güneş gönderildi. Tazminat konusu ile ilgili ise bir açıklama yapılmadı. A milli futbol takımının başına Okan Buruk’un getirilmesi düşünülüyormuş. Valla Okan ne kadar isabetli bir seçim olabilir bilemedim. Son dört maç için ben yine ya Fatih Terim ya da Mustafa Denizli gelsin isterim.

BU SÖZÜ NEDEN SÖYLEYEMEDİM?

     “Hayatımda sevmediğim hiçbir işi yapmadım” diyebilseydim ben de keşke. Başarılı olmuş kişilerin ağzından duyuyorum bu sözü hep. Ben neden bu sözü söyleyemedim peki? Cevap net aslında: Ben başarılı biri değilim çünkü.

VAZGEÇMEYEN BİRİSİ OLARAK BİLİNMEK…

     Çevren tarafından, hiç vazgeçmeyen, devamlı çalışan, çabalayan biri olarak bilinmek çok güzel bir duygu olsa gerek. Ben de böyle bilinmek isterdim.  Ama sadece istemek yeterli değil tabi ki. Böyle bir karaktere de sahip olmak gerek. Ama ben böyle bir karaktere sahip değilim.

    

    

8 yorum:

  1. Matrix' in yeni filmini duymamıştım. Şimdi baktım fragmana da sanki başka bir film gibi olmuş, garip geldi.

    YanıtlaSil
  2. Matrix 4'ü izlemek isterim.

    Hayat zaruriyetlerle dolu. "Hayatımda sevmediğim bir iş yapmadım demek" büyük bir laf bence. Çok samimi gelmiyor. Ve de bir başarı göstergesi değil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzledikten sonra blogda yazı da yazarsın. Okuruz. Samimi olmaması konusunda haklı olabilirsin.

      Sil
  3. bu yazıda kendini iyi gömmüşsün :) şenol, fatih, mustafa, artık bıraksınlar bu işi, başkaları gelsin :) matrix film serisini hiç anlamam, john wick daha iyi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçimi döktüm diyelim Deep :) Başkaları gelecekmiş. Matrix tekrar izlemelisin Deep :)

      Sil
  4. Hocam, Okan Buruk iyi ama şu dönemde daha tecrübeli birine ihtiyaç var bence.. Çabuk harcanır, kendi kariyerine zarar verme ihtimali yüksek..

    YanıtlaSil