Powered By Blogger

9 Haziran 2019 Pazar

Dünya şampiyonu Fransa'yı yendik...


     Dünya şampiyonu Fransa’yı, Konya’da 2-0 yendik. Golleri Kaan Ayhan ve Cengiz Ünder attı. Skor daha da farklı olabilirdi. Goller kaçırdık. Maçı TRT 1 yayınladı. İlk yarı bittiğinde 2-0 öndeydik. Maçın sonuna kadar bu skoru koruyabilecek miydik? Genelde bu tip skorları koruyamıyoruz hem milli takım hem de kulüp takımları olarak. O yüzden bir endişe vardı bende. 

     Heyecandan maçın ikinci yarısına bakmadım. 85’inci dakikaya kadar. Baktım ki Fransa’nın top oynamaya mecali yok. “Bu maçı her türlü alırız” dedim. Tarihimizde ilk defa yenmişiz Fransa’yı. Şenol Güneş takımın başına geldikten sonra özlenen milli takımı tekrar gördük. İşte bu özlenen milli takım sayesinde bu maçı kazandık. Helal olsun çocuklar.

10 yorum:

  1. Güzel maçtı. Fransanın isabetli hiç şutu olmadı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harika maçtı. Şutu olmadığını da maçtan sonra öğrendim :)

      Sil
  2. Mbappe'den çok çekiniyordum ben. Bazı girişimleri de oldu ama Hasan Ali, adama kanat değiştirtti. Güzel bir maçla kazandık, gururlandık!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkes Hasan Ali’den bahsediyor abi. Helal olsun. Tüm takım çok iyi oynadı. Dediğin gibi gurur duyduk.

      Sil
  3. Böyle bir milli takımı daha önce izledim mi bilmiyorum. Dakika sonlara gelmiş hala maç yeni başlamış gibi koşuyorlardı ve takır takır paslar yaptık, helal olsun valla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepimiz hayran kaldık bu milli takıma. 41 kere maşallah. Aman nazar değmesin.

      Sil
  4. Gurur duyduk, çok iyi moral oldu. Böyle devam edebilirsek iyi.

    YanıtlaSil