Powered By Blogger

11 Ocak 2018 Perşembe

Facebook, 10'uncu yılımı kutladı...

Facebook

     Facebook, arada bizi kutluyor biliyorsunuz. Bugün de yine bir kutlama göndermiş bana. Şaka maka 10 yılımı doldurmuşum. Taa 2008 yılında dahil olmuşum. O zamanlar akıllı telefonlar falan yok tabi. Ama inanın, nasıl üye olduğumu hatırlamıyorum. Muhtemelen bizim arkadaşların vasıtasıyla üye olmuşumdur. O zamanlar liseye gidiyordum. Beraber takıldığım arkadaşlarım vardı. Suat ve Murat. Suat’ın evinde masa üstü bilgisayar vardı. Ara sıra onun evine giderdim. Winamp’dan müzik açıp dinlerdik. Muhtemelen bu gidişlerden birinde üye olmuşumdur. Ama her zaman girme şansım yoktu tabi. Ayda bir internete gidecektim de o zaman girecektim. Facebook vazgeçilmez sanırdım bir zamanlar. O zamanlar başka bir uygulamayı kim hayal edebilirdi ki?

Facebook

6 yorum:

  1. Gerçekten, o zamanlar Facebook'tan iyisini kimse düşünemezdi. Şimdi ne uygulamalar var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hey gidi yıllar hey :) Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil
  2. 10 yıl uzun bir süre . Ben de yaklaşık bir yıldır kullanmıyorum . Dediğiniz gibi önceden vazgeçilmezdi ama artık atletli fotoğraf paylaşan amcalarımız ve yemek masalarını bıkmadan paylaşan bayanlarımız yüzünden hoşuma gitmiyor . Bu yüzden ki ben hesabımı kapattım . Böyle daha güzel . Mutlu günler dilerim .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık çoğunlukla İnstagram tercih ediliyor. Dediğiniz nedenler antipatik hale getirdi. Yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil
  3. Çok sayıda hesap değiştirdin..İlk hesabımı 2008 yılında açmıştım ben de..Eski çekiciliği kalmadı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çekicilik konusunda çok haklısın. Gençlerin ilk tercihi değil artık. Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil