Powered By Blogger

15 Eylül 2017 Cuma

İnstagram mı, Facebook mu?

     İnstagram mı Facebook mu sorusuna sokaktaki insan ne cevap veriyor. Benim takip ettiğim kadarıyla İnstagram son dönemde büyük bir atak yaptı. Ve Facebook’u geride bıraktı. Çevremdeki çoğunlukta daha çok İnstagram’da takılıyor. Sokaktaki insan demiştik. Onlar ne düşünüyor? Bunun cevabını Sokak Düelloları adlı Youtube kanalında buldum. Bu kanal sokağın nabzını tutuyor. Sadece gidip insanlara soru sormuyorlar. Ayrıca videonun arasına güzel eklemeler yapıyorlar. Birinin verdiği cevaba göre bir filmden ya da bir klipten ya da popüler olan herhangi bir videodan birini kısacık ekliyorlar videoya. Bu şekilde video daha eğlenceli bir hale geliyor. Peki kim kazandı? Buyrun izleyelim.  



Video Kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=LineCZktkHA&t=53s

8 yorum:

  1. Cep telefonum internetsiz, isteyerek. Zaman kaybetmemek için. İnstagram hesabım yok  Ancak feysbuku daha iyi bulma sebebim bu değil. İçerik. İçerik kapsamı çok geniş. Sanatından tarihine, günceline, kişiseline paylaşım olası feysbukta.

    İnstagram daha çok kişinin kendisine yönelik gibi gözüküyor instagramsız bir göze. Evinin manzarası, masasındaki yemekler, moda duruşlarla malum pozlar, yenilen içilen, giyilen, gezilen tozulan şeylerle dolu. Daha çok kendisiyle ilgili şeyleri göstermece mantıklı gibi kareler. Ancak çok güzel kareler de oluyor. Gazetelerde yayınlanınca görüyorum 

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel bir analiz oldu bu. Yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil
  2. İnstagram,sanki biraz daha kaliteli.Herkes facebookta zaten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoğunluk öyle düşünüyor :) Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil
  3. Bence de İnstagram uygulaması, herşeyden öncesi basit bir kullanımı var ve her alanda istediğiniz kadar içerik bulabiliyorsunuz. Ve kesinlikle İnstagram'ın şimdiye kadar ki en iyi reklam alanı olarak görüyorum. Eğer işi bilirsen, götürürsün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnstagram'ı güzel analiz ettin kardeşim :) Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil
  4. facebooku yaşıtlarımdan kullanan kalmadı nerdeyse bu sebeple bıraktım bende hesabım açık ama aktif değilim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gençler daha çok Twitter ve İnstagram'a yöneldi dediğin gibi. Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil