Powered By Blogger

5 Nisan 2023 Çarşamba

Nevşin Hoca...

Nevşin Mengü, seccadenin kutsal olmadığına dair açıklamalar yapmış. Oralara girmene hiç gerek yoktu be Nevşin. Sonrada herkes, “Nevşin Hoca” diye makara yapmışlar. Kendisinden bu tip bir açıklamaya beklemezdim. Sen akıllı bir kadınsın ya. Bilmediğin bir sahada niye at koşturmaya çalışıyorsun?

ALİ KOÇ İÇİN YOLUN SONU…

Fenerbahçe evinde Beşiktaş’a 4-2 yenildi. Şimdi Jesus gitmeli mi diye konuşuluyor. Bu saatten sonra Jesus’un gitmesi de kurtarmaz. Ali Koç da gitmeli. Daha da inat ederse kendine eder.

SECCADE…

Siyasette seccade tartışması devam ediyor. Seçime kadar ve hatta seçimde de AKP çok ekmek yiyecek gibi bundan. Gerçekten AKP’nin bir şey yapmasına gerek kalmıyor. Muhalefet her gün bir malzeme veriyor iktidara.

BU NASIL TRT?

TRT’de canlı yayın sırasında biri aniden kamera önüne geçip zafer işareti yaptı. Sonra da görüntüden tekrar çıktı. TRT’de neler oluyor ya? Biri izah edebilir mi?

JOHN WİCK 4…

31 Mart- 2 Nisan tarihleri arasında gişede en çok izlenen film yine John Wick 4 olmuş. 123 bin 470 kişi izlemiş hafta sonu. Toplamda ise 530 bin 741 kişiye ulaşmış izlenme. Keanu Reeves, John Wick serisi ile de efsane bir karakter ortaya koydu.

STAR, İYİ DAYANIYOR…

Çok Güzel Hareketler, kanal D’den Star’a geçmişti. Ama Star’da da istenen reytinglere ulaşamadı. İlk 10’da hiç gözükmüyor program. Ama buna rağmen Star, hala programın arkasında. Seyirci olarak benim açımdan sorun yok. Ben seviyorum.

İÇİMİ YAKAN VİDEO…

YouTube’da dolaşırken Cüneyt Özdemir’in Hatay’da çektiği videoya denk geliyorum ara ara. Depremden önce. Videonun başlığı: Hatay sokaklarında, künefenin izinde. Ne zaman bu videoya denk gelsem içim yanıyor.

1 NİSAN…

Twitter’da biri, “Farkında mısınız? Kimse 1 Nisan şakası yapmadı” demiş. Gerçekten öyle. Öyle ama şakalık halimiz mi kaldı ki? Nerede o eski 1 Nisan şakaları? Depremler yokken, korona yokken.

KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN YANLIŞ CÜMLELERİ…

Kemal Kılıçdaroğlu niye böyle? Niye bir cümleyi doğru kuramıyor. Cennet anaların ayağı altındadır diyeceğine, kadınların ayakları altındadır demiş. Muhafazaker seçmenden oy alacağım diye dini söylemlere girme işte. Bu işleri beceremiyorsun.

 

 

 

 

10 yorum:

  1. john wick bizim ülkeyi de temizlesin. bu filmde birkaç yüz kişiyi öldürmüş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kurtlar Vadisi'ndeki kadar adam öldürmüş olamaz :)

      Sil
  2. öylece geçti gitti 1 nisan, çünkü biz bir 6şubattan yeni çıktık :(

    YanıtlaSil
  3. Bir Beşiktaşlı olarak Fenerbahçe'yi yendiğimiz için aşırı mutlu oldum:)))
    John Wick 4 sinemada izlemeyi çok istedim ama gidemedim, seriyi seviyorum, Keanu Reeves oyunculuğunu çok seviyorum, ayrıca kişilik olarak da çok iyi bir insan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tebrikler galibiyet için :) John Wick 4'ü izledin mi nasıl?

      Sil
    2. Maalesef izleyemedim sinemada:( İnternette film sitelerinde takipteyim, bekliyorum:)))

      Sil