Powered By Blogger

11 Ocak 2023 Çarşamba

6 başlı yönetim...

Millet İttifakı kazanırsa 6 başlı bir yönetim olacak falan. Kimsenin bunlara takılacağını düşünmüyorum. Çünkü o kadar kamplaşma var ki. Yeter ki biz kazanalım diye bakıyor herkes. Bu tartışmalar detay olarak kalır.

HAVAYA GİRME ASLANIM…

Fener’i yendik diye havaya girersek, ilk fırsatta havamızı indirirler. O yüzden havalanmamak lazım. Galatasaray olarak galibiyet serisine devam etmeliyiz.

YİNE Mİ DRAM…

Fox’ta yeni başlayan Taçsız Prenses dizisini izledik. Yine dram, yine dram. Artık yetti bu dramlar. Gözünüzü seveyim birileri de komedi yapsın, mahalle dizisi yapsın, yapsın yani bir şeyler. Gerçi dizisi yapılacak mahalle mi kaldı?

GÜLBİN TOSUN…

Fox’un hafta sonu haberlerini sunan Gülbin Tosun’u eskiden severdim. Nedense son zamanlarda antipati duymaya başladım.

 

 

19 yorum:

  1. Birileri mahalle dizisi yapsın demişsiniz. Aklıma Bizimkiler, Perihan Abla ve Mahallenin Muhtarları dizileri geldi. Güzeldi eski diziler.
    Gündemdeki haberler için teşekkür ediyorum. Emeğinize sağlık olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saydığınız diziler, efsane dizilerdi. Güzel günlerdi. Yorumunuz için ben teşekkür ederim :)

      Sil
  2. 6 başlı yönetim seçimden önce detay olarak kalırsa, sonrasında bela olur başımıza. Bunu bir siyasi ideolojiye taraf olarak söylemiyorum, koalisyon beladır. Bu ülkede mizah yapacak zeka çok az diye düşünüyorum, dram dizileri basit ki zaten bir kısmı yurtdışı uyarlaması, kalanları kalıptan çıkmışçasına benzer. Bu arada komedi yazarlığında Gülse Birsel bir duayendir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ortalık öyle toz duman ki. Kimse artısına eksisine bakmadan destekliyor taraftarı olduğu siyasi çizgiyi. O yüzden detay olarak kalmaya mahkum kalacaklar gibi. Bir aralar çok mizah dizisi olurdu. Tamam, hepsi çok kaliteli değildi ama olurdu. Şimdi hasret kaldık onlara bile. Gülse Birsel'i severim. Avrupa Yakası efsanedir.

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Kötü :) Psikolojik dizileri kaldıramıyorum :)

      Sil
  4. Taçsız Prenses'i ben de sevmedim. İsmail Hacıoğlu'nun oyunculuğunu çok severim ve bence yeteri kadar değer görmüyor, ben öyle düşünüyorum. Mahkum dizisindeki rolünden sonra bu diziye yakıştıramadım. İlerleyen bölümlerde hikaye farklılaşır mı bilmiyorum? :) Dram seyredince insan üzülüyor ister istemez.
    Yeni başlayacak diziyi bekliyorum, o güzel olur mu acaba? :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mahkum biter bitmez hemen yeni diziye başlamış. Yahu bir dur, bir dinlen :) Yeni dizi de dramdır muhtemelen :)

      Sil
  5. İnternette o eski enfes, kaliteli dizileri bul, ailecek seyredin. Hiç bir şeye mecbur değilsin ya.. kendi güzel ortamını sen yarat Cem. :)

    YanıtlaSil
  6. bu altılı masa lafı mitolojiden bir şeyler çağrıştırıyor bana ama hayırlısı

    YanıtlaSil
  7. Son başlayan iki diziyi de beğenmedim. İkisine de devam etmeyeceğim. 🙈🙈

    YanıtlaSil
  8. En iyisi bir süre dizi yapmasınlar. Doyduk dizi olayına. Onun yerine yerli-yabancı filmler, yabancı diziler, müzik programları koysunlar. Yarışmalar bile açmıyor beni artık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bayram seyranlarda yabancı filmlere abanıyorlar.

      Sil
  9. Bu sabah önüme düşen haberde Muharrem İNCE'nin dedikleri çok doğru idi ama. Babacan ile Davutoğlu; AKP'ye AKP'de oldukları dönemden daha çok yardımcı oluyorlar yaptıkları açıklamalarla demiş. Çok doğru...

    YanıtlaSil
  10. Toptan bıraktıysan dönüş zor olur :)

    YanıtlaSil