Powered By Blogger

24 Temmuz 2022 Pazar

Beren ve Kıvanç aynı dizide...

     Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra aynı dizide oynayacakmış. Tekrar efsane bir dizi doğar mı bu ikilinin buluşmasından? Zor. Çünkü her gün efsane diziler başlamıyor sonuçta değil mi? Bu arada Aşk-ı Memnu, her sene olduğu gibi bu sene de kanal D’de yayınlanıyor. Ve her akşam yayınlanan yaz dizilerinden daha fazla reyting alıyormuş.  

HIZLI DEĞİL, YAVAŞ OKU… 

     Okuduğum bir yazıda, yavaş yavaş ve sindire sindire okumanın öneminden bahsediliyordu. Ben de bu aralar hızlı hızlı okumaya çalışıyordum tersine. Bu yazıyı okuduktan sonra artık yavaş okumaya karar verdim.

KÜRESEL ACİLLİK BİR DURUM MU VAR Kİ?

     Dünya Sağlık Örgütü, maymun çiçeği için, küresel acil durum ilan etmiş. Ama korona gibi bir durum yok ki. Vaka sayıları mı patlamış? Hadi bizimkiler gizledi diyelim. Avrupa ve Amerika’da, maymun çiçeği vakaları patlamış mı? Ben öyle bir haber duymadım. Neden böyle bir karar alma gereksinimi duydular? Artık her şeyin altında bir bit yeniği arar oldum.

O FOTOĞRAF GERÇEKTEN DE ATATÜRK’E Mİ AİT?

     Atatürk’ün 5 yaşındayken çekildiği söylenen bir fotoğraf dolaşıyor sosyal medyada. Ben buna inanmadım tabi. Herhangi bir çocuğun fotoğrafını da Atatürk’ün çocukluk fotoğrafı diye yutturabilirler. Resmi kurumlardan bu fotoğraf hakkında bir açıklama yapılmadan bu fotoğrafa güvenmem ben. Her şeyi sorgulayacaksın içinde bulunduğumuz çağda. Hemen kanmamalı böyle şeylere.

11 yorum:

  1. Ben henüz görmedim Atatürkün fotoğrafını bulup bakıcam şimdi hemen 💙

    YanıtlaSil
  2. sen yavaş okursan bitmez o kitap :)

    YanıtlaSil
  3. Hocam bende çok ilginç bir durum var okuma konusunda:) Okumaya başladığım sayfanın genelini görme gibi ilginç bir durum, bu yüzden de çok hızlı okuyorum ve aklımdan da kolay kolay çıkmıyor:)

    YanıtlaSil
  4. Aşk-ı Memnu'nun Exxen'e aynı kadro ve aynı senaryoyla tekrar çekileceği konuşuluyordu. (devamı anlamında değil, kopyası diyelim)

    Hatta daha önce de Aşk-ı Memnu'nun devamının geleceği söylenmişti. Güya Bihter ölmemiş, ortaya çıkacakmış falan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşin iyice suyu çıkmış olurdu öyle yapsalardı :)

      Sil
  5. Hayırlısı be İlkay İnşallah olmaz.

    YanıtlaSil
  6. Aaa maymun çiçeği ne ara küresel acil durum oldu ya ben orayı kaçırmışım.

    YanıtlaSil