Powered By Blogger

14 Eylül 2021 Salı

İç karartıcı bir roman...

      Yekta Kopan’ın, Aile Çay Bahçesi kitabını bitirdim. Çok iç karartıcı bir roman olduğunu söylemeliyim.

     Sizce bloğumda çok mu reklam var?

     Barış Manço’nun, Benden Öte Benden Ziyade şarkısı. Çok etkiliyor beni. Ruhani bir müzik gibi.

     Matrix 4’ün fragmanını izledikten sonra Mehmet Demirkol, “Keşke çekmeselermiş acaba?”dedi. İşte bir seri filmi için duyulması en korkunç yorum.

     İncir, pazarda 20 liraymış. Hemen uzaklaşıyoruz tezgahın önünden.

     Simit, 2 lira olmuş. Asgari ücretliye simit yemek de lüks olacak artık.

     YouTube’da yeni bir kanal keşfettim. Kadir Kuru’nun kanalı. “Cine 5’e ne oldu?” başlıklı videosu ile tanıdım kanalı. “Cola Turka’nın hikayesi, Telsim’e ne oldu?” gibi ilgi çekici içerikleri var.

 

6 yorum:

  1. Romanı merak ettim.
    Senin bloğundaki reklam rahatsız edici değil. Bazı kişilerde paragraf aralarında çok reklam çıkıyor, okumayı zorlaştırıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İç karartıcı bir romanı ne zaman okumaya hazırsan o zaman oku. Reklamları daha da sadeleştirdim. Dediğin doğru. Bazıları acayip reklama boğuyor. Okuma zevki kalmıyor.

      Sil
  2. Hocam zaman zaman diğer blog arkadaşlarımın sayfalarını ziyaret ettiğimde bu konuda çok sert eleştiri yapanlara rastlıyorum. Blog da asla reklam olmaması yönünde, bunu destekleyen, bildiğin ağır söz edenler hatta... Ve bu yüzden benim bloguma da ziyareti bırakanlar olduğunu da biliyorum:)

    Ama ben bugüne kadar kimseye ne kadar alakasız yazılar yazıyorsun, buna blog diyorsan, hayatında hiç mi blog görmedin diyesim gelenler oldu zamanında (ama nezaketimizden demedik tabi). Velhasıl blog senin blog, sen kendine bir amaç koymuşsun ve herkes buna saygı duymak zorunda, beğenmeyen de gelmesin, ne yapalım:)

    YanıtlaSil
  3. ekmek peynir zeytin makarna hiçbişi ucuz değil :)

    YanıtlaSil