Powered By Blogger

24 Eylül 2021 Cuma

Ebrar Karakurt'lu, Elidor reklamında eş cinsellik mi savunuluyor?

     Ebrar Karakurt’lu, Elidor reklamı için, “Eş cinselliği mi savunuyor?” diye bir soru atılmış ortaya. Reklamı izledim. Eş cinsellikle ilgili bir şey görmedim ben. “Dedim olabilir”sloganı ise çok iyi olmuş bu arada. Söylerken çok sempatik olmuş.

FATİH ALTAYLI’DAN SOHBET PROGRAMI…    

     Fatih Altaylı, Bloomberg’de “Bire Bir” adında yeni bir programa başlamış. Bu programda konuklarıyla sohbet muhabbet ediyor. Yani ilk defa siyaset ve futbol dışında bir program yapıyor. İlk bölümü 15 Eylül’de yayınlanmış. İlk bölüm konukları Müjdat Gezen, Kaan Sekban ve Sinem Çapraz.

AZİZ SANCAR’DAN GENÇLERE…

     Aziz Sancar gençlere tavsiyede bulunmuş. “Yurt dışına gidin ama geri dönün” demiş. Bence de gitme imkanı olan herkes gitmeli, yurt dışını görmeli. Ufku açılmalı. Farklı kültürleri tanımalı. Kendisine çok şeyler katmalı. İşte ondan sonra ülkesine dönüp o birikimlerini herkese aktarmalı.

    

9 yorum:

  1. zaten herkes kaçıyor ülkeden, giden dönmez geri :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de izledim ve gayet sevimli. Böyle bir mesajı yok ama maalesef öyle düşünecek insan fazla. Aziz Sancar' da keşke dönseymiş, verdiği mesaj güzel elbette ama imkanlar fazla olunca dönüşü kimse düşünmüyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi ki öyle kötü düşünen insanlardan değiliz. Dönsünler diye onlara ayrıcalık tanımalıyız. Yoksa dediğiniz gibi dönüşler çok az sayıda olur.

      Sil
  3. Vallahi hocam reklam harika:) Arada açıkça olmasa da dokundurma var:))

    YanıtlaSil
  4. Bence reklam çok güzel her wleştiren kendi kapısının onundeki pisliğe baksın.

    YanıtlaSil