Powered By Blogger

29 Ağustos 2021 Pazar

Neşet Ertaş, filminin çekilmesiyle ilgili nasıl bir vasiyette bulundu?

     Mustafa Uslu, Neşet Ertaş’ın filminin çekileceğini açıklamasından sonra Ertaş ailesinden buna itiraz geldi. Mustafa Uslu, hangi akla hizmet olduğu bilinmez ama aileyle görüşmeden film hazırlıklarına başlamış. Ailenin itirazının sorulması üzerine de, aileyle görüşme yapacaklarını söylemiş. Bunu daha önce yapman gerekmiyor muydu kardeşim?

AİLE FİLMİNİN ÇEKİLMESİNE NEDEN İTİRAZ EDİYOR?

     Ailenin bu filme itiraz etme nedenlerinden biri de Neşet Ertaş’ın kendisi yaşarken, hayatının film yapılması için tekliflere, “Hayır” demesi. Ayrıca öldükten sonra filminin çekilmemesi için de vasiyet etmiş. Böyle büyük bir insan, filminin neden çekilmesini istememiş? Elbette eminim buna da kendi açısından çok güzel bir cevabı olmuştur. Ailesi bunu da açıklar umarım.

8 yorum:

  1. Kişinin ve ailesinin isteği önemli bence. İzin yoksa yapılmamalı. Herkes hayatının detaylı bilinmesini istemeyebilir ve ne kadar gerçekçi yansıtılacağı da muamma.
    Son zamanlarda bu tarz filmler çok çekiliyor. Gerçekten o kişiyi düşünüp, sevdikleri için yapıyorlarsa yine tamam ama reyting için film çekmeye çalıştıklarını düşününce yapılan iş hiç samimi gelmiyor bana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aile istemiyorsa zorlamanın alemi yok. Hayatının detaylı bilinmesini istemeyebilir görüşüne katılıyorum.

      Sil
  2. beni insanlara film etmeyin demiştir :)

    YanıtlaSil
  3. Merak ettim bende, inşallah sebebini ailesine söylemiştir ve onlarda açıklama yapar hocam :-)

    YanıtlaSil